INSIDERS

insiders

Omdat we jou als klant enorm waarderen is het tijd om iets terug te doen. We zijn ons er namelijk enorm van bewust dat de Way of Health Shop nooit succesvol had kunnen worden zonder jou! En hoe kunnen we dat beter doen dan via de Insiders!

Als Insider van de Way of Health Shop ben jij als eerste op de hoogte als het gaat om nieuwtjes rondom onze webshop, denk aan upcoming product releases en leuke acties. Daarnaast sturen we je regelmatig kortingscodes toe die alleen geldig zijn wanneer je als Insider geregistreerd.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Als Insider van de Way of Health Shop krijg jij toegang tot exclusieve product releases die je alleen kunt bemachtigen als Insider. Wanneer er een nieuwe release plaats vindt word je hiervan op de hoogte gebracht per e-mail en ontvang je een unieke pincode waarmee je de release kunt unlocken en je slag kunt slaan.

Het enige wat je hoeft te doen om Insider te worden is een account aanmaken via onderstaande link. Heb je al een account, dan hoef je niets meer te doen en profiteer je vanzelf mee van alle leuke deals!

Ik wil me aanmelden!