BEZORGING EN RETOUREN

We snappen als geen ander dat jij je pakketje zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk de deur uit gaat. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan verzenden wij jouw bestelling diezelfde dag nog*. Bestel je na 15.00 uur, dan gaat jouw bestelling de volgende dag weg. In het weekend verzenden we geen bestellingen. We hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen maar zijn hierbij wel afhankelijk van Post NL en DHL.

*Niet van toepassing bij pre-orders, de levertijd staat altijd bij de pre-order vermeld.

Verzending

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL en DHL. Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace overzicht.

Afhalen

Woon je in de buurt van Goes, dan is er ook een optie om je pakket bij ons op te halen. Dit kan uiteraard kosteloos en uitsluitend op afspraak. Je kunt voor deze optie kiezen in het bestelproces. De afhaaltijden kunnen in overleg afgestemd worden, neem hiervoor even contact met ons op.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €6,95 binnen Nederland en €9,00 voor verzending naar België. Bij orders binnen Nederland hanteren we gratis verzending vanaf een orderbedrag van €35,-. Voor verzending naar België zijn de verzendkosten gratis vanaf een orderbedrag van €60,-. Verzending naar andere landen binnen de EU is mogelijk, neem even contact met ons op voor de exacte kosten.

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan heb je tot 14 dagen nadat je de bestelling van ons hebt ontvangen de tijd om de producten aan ons terug te sturen. Meld je retour eerst aan per e-mail. De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het bedrag van de retour gestuurde producten aan je terug betalen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. We zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van een geretourneerde bestelling.

Wanneer je gebruik maakt van onze gratis verzending en je orderbedrag na een retournering onder de gratis verzending grens komt zijn wij gerechtigd de verzendkosten alsnog in rekening te brengen.

Retouradres

Wij geven het retouradres aan je door zodra je je retour per e-mail bij ons hebt aangemeld.

 

terug