BEZORGING EN RETOUREN

We snappen als geen ander dat jij je pakketje zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk de deur uit gaat. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij jouw bestelling diezelfde dag nog*. Bestel je na 16.00 uur, dan gaat jouw bestelling de volgende dag weg. In het weekend verzenden we geen bestellingen. We hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen maar zijn hierbij wel afhankelijk van Post NL.

*Niet van toepassing bij pre-orders, de levertijd staat altijd bij de pre-order vermeld.

Verzending PostNL

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL. Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace overzicht.

Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Hierop staat een ‘niet thuiscode’. Deze code begint altijd met de letters KG. Gebruik deze code om op dezelfde dag voor 22.00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie te kiezen. Scan je de QR-code op het bericht met je smartphone, dan kom je direct op de juiste pagina uit. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie worden gebracht.

PostNL PakjeGemak / Afhalen bij een afhaallocatie

Ben je woonachtig in Nederland of België en heb je geen zin of tijd om thuis te blijven wachten op je pakket? Bij Way of Health heb je de mogelijkheid je bestelling te laten leveren op een PakjeGemak afhaallocatie.

Met PakjeGemak kun je kiezen uit ruim 2.600 afhaallocaties met vaak ruime openingstijden. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. In het bestelproces kun je kiezen voor de optie “ophalen bij een PostNL afhaalpunt”.

Afhalen

Woon je in de buurt dan is er ook een optie om je pakket bij ons op te halen, dit kan uiteraard kosteloos en uitsluitend op afspraak. Je kunt voor deze optie kiezen in het bestelproces. De afhaaltijden kunnen in overleg afgestemd worden, neem hiervoor even contact met ons op.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €5,95 binnen Nederland en €9,00 voor verzending naar België. Bij orders binnen Nederland hanteren we gratis verzending vanaf een orderbedrag van €40,-. Voor verzending naar België zijn de verzendkosten gratis vanaf een orderbedrag van €60,-. Verzending naar andere landen binnen de EU is mogelijk, neem even contact met ons op voor de exacte kosten.

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan heb je tot 14 dagen nadat je de bestelling van ons hebt ontvangen de tijd om de producten aan ons terug te sturen. Meld je retour eerst aan per e-mail. De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het bedrag van de retour gestuurde producten aan je terug betalen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. We zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van een geretourneerde bestelling.

Wanneer je gebruik maakt van onze gratis verzending en je orderbedrag na een retournering onder de gratis verzending grens komt zijn wij gerechtigd de verzendkosten alsnog in rekening te brengen.

Retouradres

Wij geven het retouradres aan je door zodra je je retour per e-mail bij ons hebt aangemeld.

 

terug