BEZORGING EN RETOUREN

We snappen als geen ander dat jij je pakketje zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 3 werkdagen bij je thuis is. We zijn hierbij wel afhankelijk van Post NL. Zodra jouw bestelling verzonden is ontvang je van ons een mail met track & trace zodat je je bestelling kunt volgen.

Ook kun je ervoor kiezen je bestelling bij ons af te halen, hiervoor kan per mail een afspraak gemaakt worden.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €5,95 binnen Nederland. Bestel jij voor minimaal €50,00 dan wordt jouw order gratis verzonden (alleen binnen Nederland). De verzendkosten voor verzending naar België bedragen €8,75.

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan heb je tot 14 dagen nadat je de bestelling van ons hebt ontvangen de tijd om de producten aan ons terug te sturen. Meld je retour eerst aan per e-mail. De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het bedrag van de retour gestuurde producten aan je terug betalen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. We zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van een geretourneerde bestelling.

Retouradres

Way of Health
Garnaetwei 29
4464 BN Goes

terug