ABOUT

Welkom bij Way of Health! Dé plek waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar heerlijke snacks die binnen jouw verantwoorde levensstijl passen. We hebben een ruim assortiment aan eiwitrepen, low calorie producten, zero sugar energy drinks en nog een heleboel meer. Het allermooiste aan ons concept? Alles is per stuk verkrijgbaar! Je zit dus nooit meer met een complete doos met producten die je achteraf toch niet zo lekker vindt, hoe fijn is dat?!

We proberen een zo uniek mogelijk assortiment aan te bieden met uitsluitend hoogwaardige producten. Heb je zelf een product gespot waarvan je denkt dat het een aanwinst is voor ons assortiment? Dan ben je altijd welkom om het met ons te delen, stuur ons een e-mail of neem contact op via onze Whatsapp klantenservice.

Veel shop plezier!
Linda & Cerezo


In 2016 besloot ik mijn levensstijl om te gooien: gezonder eten én meer bewegen. Om gemotiveerd te blijven had ik een stok achter de deur nodig. “Ik ga een website maken” zei ik op een avond tegen Cerezo. Ik weet nog dat hij knikte, zo van “Leuk Lin, morgen wil je weer iets anders”. Ik geef hem geen ongelijk, ik heb nogal eens wilde ideeën. Maar ik was dit echt van plan. Een website waar ik mijn recepten op kon delen en een Instagram account. “Ik ga iedere dag iets posten zodat ik iedere dag gezond moet eten, anders heb ik geen foto”. En zo gezegd zo gedaan. Ik noemde het Way of Health, kwam spontaan in me op en klonk wel lekker. Alleen Cerezo wist wat ik deed en hij was dan ook mijn eerste volger. Binnen een week waren dit er ineens ruim 100. Ik vond het fantastisch tijdverdrijf en haalde er veel motivatie uit. Of ik op dit punt gedacht had dat het uit zou groeien tot wat het nu is? Nooit een seconde bij stil gestaan. Way of Health is letterlijk een uit de kluiten gewassen hersenspinsel van een impulsief meisje. Niet meer, niet minder.

Het leuke was dat mijn oorspronkelijke plan van een stok achter de deur prima voor me werkte. De kilo’s en centimeters verdwenen als sneeuw voor de zon en ik vond het plezier in sport weer helemaal terug. Maar ik was niet de enige met progressie. De meeste progressie was voor Way of Health. Een half jaar na de start tikte ik de 1.000 volgers aan en kreeg ik een berichtje van een merk of ik een product wilde ontvangen om te proberen. Ik wist niet wat ik las. Vanaf dat moment ging het hard. Binnen een jaar ging ik van 1.000 naar 10.000 volgers en kwamen er zelfs betaalde opdrachten binnen. Ik besloot dat het tijd werd om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. En daarbij kwam een nieuw hersenspinsel.

Sinds ik mezelf in het hokje #fitgirl kan proppen ben ik gek op eiwitrepen. Smaakt als snoepen, is het eigenlijk ook, maar dan met gunstige voedingswaarden. Het enige nadeel vond ik altijd dat je er gelijk zoveel moest kopen. Iedere keer dezelfde reep gaat nogal vervelen dus ik probeerde regelmatig iets nieuws. Prima als je een lekkere reep te pakken had, maar ik heb heel wat doosjes leeg gegeten met smerige exemplaren. Er waren toen twee webshops die een paar eiwitrepen per stuk verkocht. Met de nadruk op een paar. En die paar voldeden grotendeels niet aan mijn eisenpakket. Een reep moet niet taai zijn, een lekkere bite hebben, niet te veel suikers en minimaal 15 gram eiwitten bevatten. Is niet moeilijk, maar destijds onvindbaar. Het idee voor de Way of Health Shop was geboren.

En aangezien ik dus nogal impulsief ben bouwde ik op een avond een webshop. Ik zocht leveranciers, kocht wat repen in en lanceerde in november 2017 de shop. We begonnen klein en zijn in de afgelopen jaren zeker gegroeid, maar Way of Health blijft onze hobby. Naast dit alles werken wij namelijk allebei fulltime in loondienst en doen dit met veel plezier. Doordat dit onze hobby is behoudt Way of Health zijn charme van een klein bedrijf met korte communicatie lijnen. De keerzijde is ook dat we vaak niet heel groot in kunnen kopen en ons assortiment ook niet enorm uit kunnen (en willen) breiden. We bouwen Way of Health op zoals we het zelf leuk vinden, zonder het maken van winst als prioriteit te hebben.

 

 

Klantenservice
Bezorging en retouren
Betalen
Klachten

Voorwaarden
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

Contact
E-mail: contact@wayofhealth.nl
Whatsapp: +31 (0)6 83 59 20 23
BTW id: NL002010718B28
KvK: 69961506