ABOUT

Welkom bij Way of Health! In maart 2016 heeft Linda Way of Health opgericht uit haar passie voor online media en een gezonde levensstijl. In korte tijd is Way of Health uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby met gemiddeld 30.000 unieke bezoekers per maand. En als klap op de vuurpijl lanceerde Linda in november 2017 de Way of Health Shop.

Bij Way of Health kun je terecht voor de lekkerste recepten die binnen jouw gezonde levensstijl passen en ook nog eens makkelijk en snel te bereiden zijn. Daarnaast vind je hier een heleboel tips en tricks, reviews van producten, eetdagboekjes en nog zoveel meer.

In de Way of Health Shop kun je terecht voor overheerlijke eiwitrepen, protein cookies, functional food en zero sugar drinks. Denk hierbij aan merken als Snap Nutrition, Barebells, Fulfil, Grenade en Lenny & Larry’s. Ook is Way of Health het enige GymQueen verkooppunt in Nederand en België. Alle producten in ons assortiment zijn per stuk te bestellen en zijn mega scherp geprijst: goedkoper ga je het nergens vinden!

Kijk rustig rond en laat bij vragen of opmerking zeker een reactie achter. Ik hoop je te kunnen inspireren en zie je graag weer eens terug.

 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

facebookinstagram

1
Hi!
Hoe kunnen we je helpen?
Powered by