WHAT HE EATS IN A DAY

Nu weet ik dat jullie dol zijn op eetdagboekjes en het is al heel lang geleden dat ik er hier eentje met jullie heb gedeeld. Om jullie blij te maken en omm mijn mannelijke volgers ook een beetje te inspireren leek het me leuk om te laten zien wat Cerezo eet op een dag. Mocht je het gemist hebben: Cerezo is mijn liefde én geliefd figurant in mijn Instagram stories. Zie je een gekleurd pretbekkie op mijn feed? It’s him. Hij werkte al eens eerder mee aan een blog waarin hij vertelde hoe het is om met mij en mijn fitte gewoontes samen te leven. Mocht je daar benieuwd naar zijn klik dan hier. Vond hij leuk, ik kan je wel alvast verklappen dat hij iets minder enthousiast werd van dit concept. Als de man honger heeft wil hij eten, niet eerst wachten tot ik het perfecte plaatje heb geschoten. Maar we hebben het voor je gefixt, gaan we dan!

Tijd voor ontbijt

We nemen je mee naar 2 weken geleden, zaterdagochtend. Er staat een stevige legday op het programma voor ons allebei. Waar ik dan graag licht ontbijt gaat Cerezo liever voor een stevige basis. Hij gebruikt al enige tijd de producten van Queal en gebruikt hun Steady shake als pre workout ontbijt. Deze shake bestaat uit havermout, maltodextrine, wei-eiwit en sojameel en zit daarnaast bomvol vitamines en mineralen. Hartstikke dikke prima, en hij vindt het nog lekker ook. Deze ochtend gaat hij voor 2 scoops in de smaak Rad Raspberry Flow en mixt dit met 150 ml ijskoud water. Even schudden en achterover slaan.

Macro’s: 280 kcal, 9,7 gram vetten, 32,3 gram koolhydraten en 14,1 gram eiwitten.

Queal Steady

Snack o’clock

Na het trainen rijden we gelijk langs de supermarkt om onze boodschappen te scoren. Eenmaal thuis besluiten we om nog even te gaan wandelen. Beentjes zijn zwaar getraind en zo’n rondje wandelen zorgt ervoor dat de spierpijn een stuk minder intens is de volgende dag. Doen we natuurlijk niet op een lege maag. Ik wilde me ook even bemoeien en gooide mijn rijstwafeltjes in beeld. Cerezo nam als snack een GO Bar van Queal in de smaak nuts & sea salt. Mega voedzaam en mega lekker ook.

Macro’s: 354 kcal, 20,6 gram vetten, 17,7 gram koolhydraten en 20,8 gram eiwitten.

Queal GO Bar

Lunchtijd

Na onze wandeling is het alweer tijd voor food. Hoe bedoel je, onze dag draait om eten?! In de supermarkt scoorden we wat vers afgebakken kaiserbroodjes met sesamzaadjes. We eten er allebei 2 en verdelen hier 3 gekookte eitjes overheen. Got to get the protein in toch! Ik top het zelf nog af met een beetje mayonaise, vindt Cerezo vies (spoort niet, ik zeg het je!). Daarnaast hebben we nog een lekkere smoothie. Cerezo is het brein achter de #smoothiesmetaspartaam en dit is dus weer zo’n plaatje. Een blikje Fanta Zero Peach & Apricot met een half doosje bevroren perzik partjes van AH. BRIL-JANT.

Macro’s: 600 kcal, 20,8 gram vetten, 67,9 gram koolhydraten en 29,9 gram eiwitten.

Snack o’clock pt. 2

We mochten van Queal een nieuw product testen wat natuurlijk super tof is. Overigens niet aan mij besteedt aangezien het om instant oats gaat. En ik houd niet van havermout. Cerezo wel en hij vond het heerlijk. Denk aan havermout met extra proteïne (vegan!), gedroogd fruit en aardbeienpoeder. Hij ging voor 65 gram en mengde dit met 65 ml kokend water, brak een eiwitreep in stukjes en at dit op voordat ik een foto kon maken. Top.

Macro’s: 304 kcal, 13,2 gram vetten, 25,4 gram koolydraten en 19,7 gram eiwitten.

Snack o’clock pt. 3

Net zoals ik is Cerezo een trotse member van #teamalwayshungry en hij heeft het geluk dat hij ook gewoon lekker veel kan eten zonder dat aan zijn lichaam te zien. Dus hij duwde stiekem nog 3 rogge crackers met in totaal 30 gram kruidenroomkaas naar binnen. Met de nadruk op stiekem want ook hier heb ik geen foto van kunnen maken.

Macro’s: 176 kcal, 8 gram vetten, 19 gram koolhydraten en 3 gram eiwitten.

Tijd voor pizza

In het weekend komt het regelmatig voor dat we een pizza eten. En 9 van de 10 keer gaat er dan een Magioni pizzabodem naar binnen. Deze keer gaan we voor de courgette bodem. Cerezo belegd deze met 40 gram tomato frito, 1 rode ui, 1 trostomaat, 50 gram kipfilet en 75 gram geraspte mozzarella. Ik neem zelf iets minder ui en vervang de tomaat voor champignons.

Macro’s: 785 kcal, 26,9 gram vetten 91,1 gram koolhydraten en 42,5 gram eiwitten.

Snack o’clock pt. 4

‘s Avonds delen we een bucket Breyers ijs in de smaak Salted Caramel Cake. Moet ik wel even bij zeggen dat we allebei absoluut geen fan zijn van het ijs van Breyers, maar hier gingen zoveel goede verhalen over rond on the gram dat we hem toch moesten proberen. En met succes. Mega goede smaak, wat bij de andere varianten nog wel eens ontbreekt. Smeuïg ijs, mis ik bij de andere smaken ook en de stukjes cake zijn fantastisch lekker. Succesje wel.

Macro’s: 170 kcal, 7 gram vetten, 24 gram koolhydraten en 4 gram eiwitten.

What did he eat in a day?

Dit is soms wel eens een puntje van discussie bij ons in huis. Ik vind namelijk dat Cerezo te weinig eet voor het actieve leven wat hij heeft. Hij heeft alleen geen behoefte om alles af te wegen en bij te houden, wat ik op zich ook wel snap. Past niet bij hem, dat precieze gedoe. Maar ik was dus heel benieuwd wat hier aan calorieën uit zou komen. Nu is dit een zaterdag waarop hij aanzienlijk minder actief is dan op een doordeweekse dag. Maar we hebben wel getraind en gewandeld en mijn Fitbit gaf aan dat ik deze dag 2795 kcal heb verbrandt. Laten we dit aanhouden als een richtlijn om te zien of hij nou echt te weinig eet. FYI: hij hoeft niet af te vallen en moet dus minimaal op onderhoud eten, liefst iets meer zelfs.

Wanneer ik alles bij elkaar op tel kom ik op 2669 calorieën wat dus wel een béétje aan de lage kant is, maar hij komt toch wel lekker in de beurt.

Queal

Je hebt best wat producten van Queal terug gezien in deze blog, het zal dan ook geen verrassing zijn dat deze blog in samenwerking met hen is gemaakt. Eerder dit jaar mocht Cerezo kennis maken met hun producten en hij was hier oprecht heel erg enthousiast over. Het helpt hem om op een snelle en makkelijke manier wat extra calorieën binnen te krijgen en de voedingswaarden zijn in één woord top. Daarnaast is de keuze aan smaakjes reuze en zijn de GO Bars een kei-, maar dan ook een keiharde aanrader. Wil jij de producten ook eens proberen? Dan heb ik iets leuks voor je. Met de code WAYOFHEALTH10 krijg je 10% korting op het complete assortiment van Queal. De code is geldig t/m 18 december 2018. Direct door naar de website van Queal? Klik dan hier.

En, moet Cerezo dit vaker doen? Let us know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *