WAT GEBEURT ER ALS JE WEBSHOP 1 JAAR BESTAAT?

Terwijl ik dit typ kan ik me amper voorstellen dat het alweer een jaar geleden is dat ik de laatste hand legde aan de Way of Health Shop. Maar morgen is het toch echt 1 jaar geleden dat ik de shop lanceerde. Een uit de hand gelopen hersenspinsel en een droom die ik uit kon laten komen.

Het afgelopen jaar is redelijk gek geweest, hectisch ook. Wat ik totaal niet had verwacht is dat de shop een succes zou worden. Ik wou ook eigenlijk “succesje” typen, maar dat zou het teniet doen. Zonder op te willen scheppen heeft het afgelopen jaar mijn verwachtingen gigantisch overtroffen. En daar ben ik jullie ME-GA dankbaar voor!

“Slapen tussen de eiwitrepen is bijna van toepassing. Maar dat is oké.”

Ik vind het super leuk om op zoek te gaan naar nieuwe producten, naar producten die in Nederland moeilijk te vinden zijn en vooral naar lekkere producten. Is ook wel te zien denk ik, of dat hoop ik dan toch! De shop is begonnen met een product of 10, dit is inmiddels vertienvoudigd. De shop groeit letterlijk ons huis uit. Slapen tussen de eiwitrepen is bijna van toepassing. Maar dat is oké. Ik haal hier zoveel voldoening uit dat het me niet uitmaakt hoeveel ruimte ik kwijt ben in mijn huis, hoeveel tijd het me kost naast mijn fulltime baan. Als je doet wat je leuk vindt voelt het niet als werken. Nooit.

Nu wil ik je niet te lang vervelen met het ontstaan van de webshop, ik wil je bedanken! Zonder jou was er namelijk geen Way of Health Shop, zeker niet in de huidige vorm. En hoe kan ik je nou beter bedanken dan met een fantastische winactie?!

Ik heb een pakket samengesteld met al mijn lievelingsproducten uit de shop ter waarde van zo’n €55,- en die kun JIJ winnen. Hoe je dat voor elkaar gaat krijgen? Let op!

  • Volg mij op Instagram én Facebook (we gaan dit ook echt checken zodat we de winnaar eerlijk kunnen kiezen).
  • Like de post over deze winactie op Instagram.
  • Tag vervolgens 3 van jouw vrienden onder de post op Instagram die ook kennis moeten maken met onze shop.
  • Bewaar hierna je geduld tot vrijdag 16 november, die avond maken wij de winnaar bekend via Instagram Story.

Like je de post over deze winactie ook op Facebook en tag je hier ook 3 van jouw vrienden dan maak je extra kans, we doen jouw naam dan dubbel in de loting!

Mocht je nou geen geduld hebben om te wachten op de winactie en gewoon willen shoppen dan kan dat natuurlijk ook! met de code HOORAY10 krijg je vandaag én morgen 10% korting op het gehele assortiment. Nu gelijk naar de shop? Klik dan hier.

Heel veel succes met het joinen van de winactie en ME-GA bedankt voor het afgelopen jaar. Nogmaals, dankzij jullie was de Way of Health Shop nooit zo gegroeid. Op naar het volgende jaar en naar heel veel lekkere en nieuwe producten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *