ZELF JE VETCELLEN BEVRIEZEN? IK DEED HET EN JIJ KAN HET OOK!

Zoals je misschien weet heb ik begin dit jaar een aantal cryolipolyse behandeling gehad om de hardnekkige spekjes op mijn benen/billen te verwijderen. Hoe ik dat precies heb ervaren kun je hier lezen, maar ik kan je nu alvast verklappen dat ik hier behoorlijk enthousiast over was. En dat ben ik eigenlijk nog steeds wel, alleen is het prijskaartje wat aan cryolipolyse behandelingen hangt iets om minder enthousiast van te worden. Nu had ik het geluk dat ik de behandelingen heb gekregen van de salon, maar dat geluk heeft natuurlijk niet iedereen. En hardnekkige vetcellen waar we vanaf willen, die hebben we allemaal wel. Gelukkig vond ik een budgetvriendelijke oplossingen die minstens zo goed werkt en waarmee je vanuit je eigen huis aan de slag kunt.

Klinkt bijna als een Tell Sell reclame niet? Ik zal heel eerlijk toegeven dat ik het ook weer vond klinken als een gevalletje “te mooi om waar te zijn”. Dus ik nam de proef op de som en scoorde een Vit-Ice Massager. Ziet er uit als een hele simpele tool en ik kan je gerust stellen: DAT IS HET OOK! Je vult de container tot 0,5 cm van de rand met water, sluit hem af met het deksel en zet de Vit-Ice in de vriezer tot de unit bevroren is. Voordat je hem gaat gebruiken houd je de onderkant van de container even onder de warme kraan zodat hij los laat en je kan aan de slag!

“Je vetcellen kristalliseren door het plotselinge temperatuurverschil en worden daarna door je lichaam afgevoerd.”

Maar waar is dat ding nou allemaal goed voor? Cryo therapie wordt voornamelijk ingezet voor het bevriezen van de vetcellen. Je lichaam bestaat uit witte en bruine vetcellen. De witte vetcellen zijn de cellen waar je vanaf wilt. De bruine vetcellen kunnen dit voor je doen. Ze hebben alleen wel een beetje hulp nodig en daar komt de Vit-Ice om de hoek kijken. De bruine cellen zijn eigenlijk de thermostaat van je lichaam. Wanneer je lichaam ineens afkoelt door de Vit-Ice te gebruiken gaan je bruine vetcellen aan de slag om de temperatuur weer op peil te krijgen. Ze hebben daar energie voor nodig waar ze de witte vetcellen voor gebruiken. Wanneer je cryo therapie toepast verbruikt je lichaam gemiddeld 15% meer energie. Daarnaast zullen de vetcellen die je behandelt kristalliseren door het plotselinge temperatuurverschil en zal je lichaam deze via de natuurlijke weg afvoeren. Ben je die cellen dan definitief kwijt? Jup. Kunnen er nieuwe cellen voor in de plaats komen? Zeker. Op je voeding letten is dus wel van belang als je een blijvend resultaat wilt. En een gezonder lichaam. Het gaat natuurlijk niet alléén om de buitenkant.

“De Vit-Ice is bevorderlijk voor de bloed- en lymfecirculatie, en weet je wat dat betekend?! De Vit-Ice kan jou helpen in je strijd tegen cellulite!”

Maar de Vit-Ice kan meer dan dit. Zo kalmeert het de symptomen van fibromyalgie, biedt het ondersteuning bij de behandeling van MPS en RSI en verlicht het zwellingen en blauwe plekken. Ook kun je de Vit-Ice sport gerelateerd inzetten. Het gebruik ervan verlaagt namelijk het melkzuur niveau in de spieren waardoor het spierherstel bevordert wordt. Ook bij spierpijn of ontstekingen in spieren en/of aanhechten kan de Vit-Ice voor verlichting zorgen. En last but not least is de Vit-Ice bevorderlijk voor de bloed- en lymfecirculatie, en weet je wat dat betekend?! De Vit-Ice kan jou helpen in je strijd tegen cellulite! Door het temperatuurverschil wat je creëert krijgt je doorbloeding een enorme boost wat gunstig is tegen het verkleefde weefsel wat zich cellulite noemt.

Ik gebruik de Vit-Ice dan ook voornamelijk voor dit laatste doel: mijn strijd tegen die ellendige putjes. Ik doe dit in combinatie met de cellulite cups die ik al een aantal maanden gebruik, over de werking van de cups kun je hier meer lezen. Zo’n 3 avonden per week ga ik aan de slag met de cups. Na het cuppen masseer ik mijn benen van onder naar boven met de Vit-Ice om ze vervolgens weer goed warm te wrijven met een handdoek. De wisselende temperaturen die ik op deze manier creëer bevorderen zowel de werking van de cups als de werking van de cryo therapie. Win win noem ik dat! Mocht je een bad hebben thuis dan kun je de Vit-Ice ook gebruiken wanneer je in bad ligt. Beentjes in het lekkere warme water, om en om een been de lucht in slingeren en masseren met de Vit-Ice om hem vervolgens weer onder te dompelen in het warme water. Easy does it.

En weet je wat nou zo tof is?! De Vit-Ice is vanaf nu verkrijgbaar in de shop! Ik ben oprecht zo enthousiast over deze tool dat ik besloten heb hem toe te voegen aan ons assortiment. Vind ik wel een beetje spannend want het is natuurlijk compleet iets anders dan de rest van ons aanbod. Maar hey, soms moet je gewoon doen waar je enthousiast van wordt and so I did! Ik heb een gelimiteerde voorraad beschikbaar, maar mochten ze uitverkocht zijn dan kan ik gewoon na bestellen. Je kunt de Vit-Ice HIER shoppen. En mocht je nou geconfronteerd worden met het woord “uitverkocht”, stuur me dan even een mailtje zodat ik je op de pre-order lijst kan zetten of pre-order hem gelijk in de webshop. Dan komt hij alsnog zo snel mogelijk jouw kant op!

Ik ben intens benieuwd wat je van de Vit-Ice vindt, dus mocht je hem aanschaffen laat me dan zeker even weten hoe hij je bevalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *