DE GROTE PAASCHOCOLADE TEST

We hebben het vorige week al aangekondigd nadat we ons compleet misselijk hebben gegeten, maar er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar. Het is alweer een maand of 4 geleden sinds de laatste video, maar vanwege tijdgebrek en een extreme vorm van perfectionisme (ik ben 4 uur bezig geweest met editten en nog niet tevreden) zal Youtube toch een achtergebleven kindje blijven. Maar zo af en toe vind ik het super leuk en ook dit was weer een feestje om te maken. Wel een feestje wat eindigde met buikpijn en mijn cravings voor chocolade zijn voor de komende tijd ook weer voorbij. Maar het was het absoluut waard.

De test

Ik ontving de paasrepen van Hands Off My Chocolate en Johnny Doodle en we shopten zelf de nieuwe paaseitjes van de Hema en wat nieuwe smaken bij Jamin. Heel. Veel. Chocolade. We gaan je precies vertellen wat we er van vonden. Veel kijkplezier!

Wanneer je de video niet kunt bekijken, klik dan hier.

Ik ben heel erg benieuwd of jij deze repen en eitjes zelf al hebt geproefd en wat je er van vond. Laat je favoriet achter in de reacties hieronder.

Volg jij me al op Facebook, Instagram & Youtube?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *