RECEPT | KOOLHYDRAATARME LUNCHWRAPS

Soms heb je te dealen met “restjes” in de koelkast. Nog een beetje hummus die eigenlijk op moet omdat je het anders weg kan gooien. Een zak rucola die bijna over datum is en die je gekocht hebt voor je konijn terwijl die dat nooit weggegeten krijgt in de korte tijd. Je kent het ongetwijfeld wel. In plaats van het klakkeloos weg te mikken besloot ik er wat lekkers mee te maken. Ik had de koolhydraatarme wraps van Mama Lupes nog liggen, scoorde een pakje kipfilet in de supermarkt en ging aan de slag. Geen idee of het een lekkere combi zou worden overigens, but it worked out fine!

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

  • 2 koolhydraatarme wraps van Mama Lupes, verkrijgbaar bij Afvallen met Bregje
  • 50 gram flinterdunne kipfilet
  • 50 gram pittige hummus
  • 30 gram rucola

Wat ga je doen?

  • Eigenlijk hoef ik dit niet toe te lichten denk ik, maar ik doe het toch.
  • Besmeer de wraps met de hummus en verdeel hier de kipfilet overheen. Breng eventueel nog wat op smaak met wat zout en peper.
  • Verdeel de rucola over de wraps en rol ze op.
  • Snijd ze door de helft en klaar is je luncht. Of snelle avondmaaltijd, kan ook.

Laat je het me weten wanneer je dit recept zelf gaat maken? Ik vind het super leuk om jouw resultaat voorbij te zien komen op Facebook of Instagram, vergeet dus niet om me te taggen en gebruik te maken van de hashtag #wayofhealth.nl

Volg jij me al op Facebook, Instagram & Youtube?

Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je je winkelmandje zo achterlaten?

Vul hieronder je gegevens in om je winkelmandje op te slaan voor later. En wie weet ontvang je nog wel een leuke kortingscode van ons!