RECEPT | CARAMEL PROTEIN BAR TRIFLE

Hele mond vol wel, maar lekker joh! Ik hoor om me heen vaak dat mensen van zichzelf dingen “niet mogen” omdat het niet gezond zou zijn. Nu heb ik zelf ook zo’n fase gehad, maar inmiddels ben ik overtuigd van het feit dat je af en toe best iets ongezonds naar binnen kunt schuiven als de balans goed is. Dus ja, in deze trifle zit slagroom. En ja, dat kan PRIMA. Je kunt in dit recept natuurlijk iedere protein bar gebruiken die je lekker vindt. Maar de Grenade Carb Killa maakt het toch een nét iets fijner feestje door de crunchy stukjes. Benieuwd wat hier allemaal in zit en welke voedingswaarden je hiervoor mag noteren? Let’s go dan!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 1 pakje Jell-O in de smaak butterscotch, verkrijgbaar bij Afvallen met Bregje
  • 500 ml halfvolle melk
  • 200 ml slagroom, ik ging voor de Kant & Klaar van Melkunie
  • 2 Grenade Carb Killa Bars in de smaak Caramel Chaos, verkrijg in de Way of Health Shop

Wat ga je doen?

  • Bereid de Jell-O met de halfvolle melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het ongeveer een half uurtje opstijven in de koelkast.
  • Snijd de repen in kleine stukjes.
  • Doe de helft van de repen op de bodem van de glaasjes of schaaltjes.
  • Schep hier een laag Jell-O pudding boven op.
  • Vervolgens verdeel je de slagroom over de pudding.
  • Hierna schep je nog een laagje Jell-O pudding en nog een laagje slagroom in het glas.
  • Top af met de andere helft van de repen.

Wanneer je je aan de bovenstaande ingrediënten en hoeveelheden houdt bevat een portie voor 1 persoon 563 calorieën waarvan 47 gram koolhydraten, 34,3 gram eiwitten en 29,8 gram vetten.

Laat je het me weten wanneer je dit recept zelf gaat maken? Ik vind het super leuk om jouw resultaat voorbij te zien komen op Facebook of Instagram, vergeet dus niet om me te taggen en gebruik te maken van de hashtag #wayofhealth.nl

Volg jij me al op Facebook, Instagram & Youtube?

Tagged , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *