RECEPT | LOW CARB NACHO’S UIT DE AIRFRYER

Dit was me toch een ingeving guys, dat ik hier nooit eerder aan heb gedacht begrijp ik zelf niet eens. Dit is zo makkelijk gemaakt en zo intens lekker. Dit moet je gewoon een keer gemaakt hebben. Kan overigens ook gewoon in de oven hoor, alleen moet je dan zelf een beetje experimenteren met de temperatuur en tijd want ik heb dit zelf niet getest. Anyway, om het nog wat interessanter te maken qua macro’s gebruikte ik mijn geliefde low carb wraps van Mama Lupe’s die je bij Afvallen met Bregje kunt bestellen. Met andere wraps kan het ook gewoon, net zo lekker alleen loop je dan wel deze briljante macro’s mis.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

 • 4 wraps, ik gebruik de low carb wraps van Mama Lupe’s
 • Kokosolie
 • Zout & peper

Wat ga je doen?

 • Verwarm de Airfryer alvast voor op 190 graden.
 • Snijd de wraps met behulp van een pizzasnijder in 8 punten.
 • Smeer de bovenkanten van de punten in met een klein beetje kokosolie en bestrooi met wat zout en peper.
 • Voor de Airfryer gebruik ik in dit geval een spatdeksel omdat ik wat olie gebruik en niet wil dat het verwarmingselement hier vies van wordt. Je kunt hier gewoon een frituurfilter voor gebruiken wat je in de juiste vorm knipt, super handig.
 • Ik heb de nacho’s in 4 keer gebakken, dus 8 stukjes per keer. Zo voorkom je dat ze teveel op elkaar liggen en niet goed krokant worden.
 • De nacho’s moeten 4 tot 5 minuten nodig om mooi bruin van kleur te worden. Tussendoor even schudden zodat ze niet gaan plakken.
 • Wanneer je de nacho’s uit de Airfryer haalt zijn ze nog een beetje slap, ze worden vanzelf krokant als je ze af laat koelen.

Wanneer je dezelfde wraps gebruikt als ik bevat een portie voor 1 persoon 153 calorieën waarvan 14 gram koolhydraten, 10 gram eiwitten en 9,7 gram vetten.

Laat je het me weten wanneer je dit recept zelf gaat maken? Ik vind het super leuk om jouw resultaat voorbij te zien komen op Facebook of Instagram, vergeet dus niet om me te taggen en gebruik te maken van de hashtag #wayofhealth.nl

Volg jij me al op Facebook, Instagram & Youtube?

Tagged , , , , , , ,

2 gedachten over “RECEPT | LOW CARB NACHO’S UIT DE AIRFRYER

 1. wat een idee. Die heb ik ook nog liggen in de diepvries! Lekker kruidenmengseltje erover, smullen maar. Kan ik die airfryer toch nog eens gebruiken 🙂

  1. Gebruik je die nooit? Ik zou echt niet meer zonder kunnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.