BEST BEKEKEN RECEPTEN – MEI 2017

En wederom kan ik een leuke (vind ik althans) nieuwe rubriek toevoegen aan Way of Health. Iedere eerste woensdag van de maand deel ik de meest bekeken recepten met je van de maand ervoor. Mocht je iets lekkers gemist hebben, dan is de kans redelijk aanwezig dat je het hier alsnog tegen gaat komen. Inspiratie nodig voor wat je de aankomende week gaat eten en geen zin om de hele recepten rubriek door te ploegen? Wie weet zie je hier iets lekkers tussen staan. Laat ik er vooral niet teveel woorden aan vuil maken en de 10 meest bekeken recepten van de maand mei met je delen!

1 – Bounty protein bars

2 – Easy protein cookies

3 – Zoete aardappelfriet uit de Airfryer

4 – Salted caramel nicecream

5 – Protein pancakes

6 – Spicy tuna melt pizza

7 – Alpro ontbijtcake met appel

8 – Proteïne broodjes uit de Airfryer

9 – Gymqueen proteïne flip

10 – Snelle pulled chicken

Laat je het me weten wanneer je één van deze recepten gaat maken? Ik vind het super leuk als je me tagt in je eindresultaat op Facebook of Instagram!

Geef een reactie