WIE IS HET GEZICHT ACHTER WAY OF HEALTH?

Langzaam maar zeker begin ik het steeds leuker te vinden om mijn blog een persoonlijker tintje mee te geven. Verwacht geen persoonlijke updates met een vaste regelmaat, het is namelijk absoluut niet de bedoeling om er een persoonlijke blog van te maken. Sterker nog, dat gaat me heel wat stapjes te ver. Wat wel de bedoeling is, is dat jullie de blogger achter Way of Health wat beter kunnen leren kennen. Dat je een beeld hebt bij degene die je volgt. Ik neem jullie natuurlijk al mee in mijn fitjourney, maar vandaag heb ik een aantal feitjes voor je op een rijtje gezet waardoor je me weer iets beter leert kennen. Dit lijstje kwam ik tegen bij BeauBewust en heb ik zelf nog een beetje aangevuld, thanks in ieder geval voor de inspiratie!

Geboortejaar 1985 wat me dus 31 maakt, klinkt nog steeds een beetje heftig.
Hoe lang ben je? Ik ben 1.75.
Beschrijf jezelf kort maar krachtig Perfectionistisch, impulsief en ondernemend.
Wat is je doel in het leven? Dit vind ik altijd een beetje lastig want mijn doelen willen nog wel eens veranderen. Het allergrootste doel zal iedereen ongetwijfeld wel hebben en dat is gelukkig zijn. Daarnaast lijkt het me te gek als Way of Health mijn baan zou kunnen zijn, maar dat is meer een droom, haha.
Waar ben je bang voor? De tandarts, vliegtuigen, wespen en alles wat er op lijkt.
Wat is je favoriete seizoen? Sowieso de lente, ik word er zo vrolijk van wanneer de dagen weer langer worden en je overal gezellige bloemetjes uit de grond ziet schieten.
Wil je ooit gaan trouwen? Ik ben ongetwijfeld een beetje uniek in mijn soort, maar nee. Vriendlief ook niet trouwens, match made in heaven.
Heb je kinderen of wil je ooit kinderen? Ik heb ze niet, maar ik wil ze ook niet. Wederom ben ik misschien uniek in mijn soort, maar zelfs op mijn 31e heb ik nog geen last van rammelende eierstokken. Ook hier staat vriendlief hetzelfde in, gelukkig maar.
Ben je een health-freak? Het is maar net hoe je het bekijkt. Ik let wel enorm op mijn voeding en kies zoveel mogelijk voor onbewerkte producten. Maar ik ben niet zo dat ik dingen eet die ik bijvoorbeeld niet lust omdat ze goed voor me zouden zijn. Ik ga voor een halve health-freak.
Heb je tattoos/piercings? Ja, ik heb 2 piercings en 5 tattoo’s en er liggen alweer plannen voor een 6e en 7e. Ik hou echt enorm van tattoo’s.|
Wat is je favoriete eten/drinken? Pannenkoeken, pindakaas en chocola. Favoriete drinken is op dit moment coca cola zero vanille.
Wat is je favoriete parfum? Hypnotic Poison van Dior en Black Opium van YSL.
Ben je een ochtend- of een avondpersoon? Sowieso ben ik een avondpersoon. ’s Ochtends vroeg functioneer ik niet en ben ik al blij als ik zonder brokken in de badkamer terecht kom. Met mijn huidige 9 tot 5 baan is dit wel iets minder geworden, maar toen ik nog in het nachtleven werkte waren de vroege ochtenden echt mijn vijand.
Welke opleiding heb je gevolgd? Ik heb communicatie gestudeerd, maar door omstandigheden nooit afgerond.
Wat voor werk doe je? Ik heb een fulltime kantoorbaan bij een grote speler in de schoonmaakbranche. Ik werk hier als commercieel medewerker binnendienst en heb een behoorlijk breed takenpakket, wat ik overigens super leuk vind. Van wagenpark tot contractbeheer tot facturatie en alles wat daar tussen zit.
Ben je geordend of rommelig? Allebei wel. Over het algemeen ben ik heel erg geordend, maar als ik bijvoorbeeld aan het werk ben is mijn bureau standaard een chaos. Thuis ben ik wel heel geordend, alleen is vriendlief een enorme rommelkont waardoor het niet altijd zo geordend is als ik zou willen. Iets met geven en nemen.
Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Doordeweeks eigenlijk best saai. Ik werk fulltime dus iedere dag sta ik op, maak ik me klaar, ga ik aan het werk, aan het einde van mn werkdag rij ik naar de gym, daarna ga ik eten, kijk ik wat tv of Netflix, werk ik aan mijn blog en ga ik enigszins op tijd naar bed. In het weekend is geen dag hetzelfde, vind ik altijd wel fijn met mijn vaste doordeweekse ritme.
Waarom ben je begonnen met Way of Health? Ik heb altijd al een eigen blog willen hebben alleen had ik nooit een idee over het onderwerp. Toen ik vorig jaar besloot mijn leven om te gooien om weer mijn eigen fitte zelf terug te vinden vond ik tegelijkertijd het onderwerp voor mijn blog. In eerste instantie diende het vooral als een stok achter de deur voor mezelf. Inmiddels groeit het uit tot een hele leuke, maar enigszins uit de hand gelopen hobby.
Wat weten niet veel mensen van jou? Dat ik een enorme controlfreak ben. Ik kan letterlijk flippen wanneer dingen niet gaan zoals ik wil dat ze gaan.
Waar word je gelukkig van? Van leuke uitjes, city trips en dat soort dingen, van eten en van Way of Health.
Wat is je ultieme guilty pleasure? Food gerelateerd is dit naturel chips en kaassoufflΓ©s. Gedrag gerelateerd is dit Temptation Island kijken. Ik ben nu nog een beetje in de rouw omdat het seizoen net afgelopen is maar wow, ik kan echt smullen van andersmans ellende en domme mensen.
Wat is je lievelingsplek? Dat is overduidelijk de plek waar bovenstaande foto gemaakt is, Berlijn! Ik hou van Berlijn, zodanig veel dat ik er dolgraag zou willen wonen. Gelukkig staat er voor aankomende zomer weer een bezoekje in de planning, ik mis het namelijk alweer.

Heb je een vraag of wil je nog meer van me weten? No shame, laat je vraag hieronder achter in de reacties of stel hem via Facebook of Instagram.

Volg je me al op Facebook & Instagram?

2 thoughts on “WIE IS HET GEZICHT ACHTER WAY OF HEALTH?

  1. Aneta

    Leuk om te lezen meis! Ik hoop echt dat je droom uit komt. Zou super tof zijn als jouw blog je baan wordt. Daar werk je keihard voor

    1. wayofhealth

      Lief van je, dankjewel! πŸ™‚

Geef een reactie