REVIEW GYMQUEEN PRODUCTEN

Het zal je de afgelopen tijd vast niet ontgaan zijn dat ik sinds vorige maand deel uit maak van het geweldige Gymqueen team. In maart kwam deze blog online waarin ik op onderzoek uit ging of de hype rondom Gymqueen terecht was. Mijn conclusie was eigenlijk vrij simpel: de hype is zeker terecht. Ik vind het dan ook te gek dat ik gevraagd ben om ambassadeur te zijn van dit toffe merk. Gymqueen is een Duits merk wat sinds september 2016 ook in Nederland verkocht wordt. Wel alleen in de webshop, maar mocht je een keer in Duitsland zijn bezoek dan zeker een keer een Edeka vestiging zodat je live je producten uit kunt kiezen. Dat is dan ook precies wat ik aankomende zomer ga doen wanneer ik in Berlijn ben. Voordat ik weer veel te ver af ga dwalen is het tijd om te beginnen met de review, want dat is waarom je deze blog bent gaan lezen toch?! Vandaag review ik 5 producten, waaronder een paar producten die nieuw zijn in het assortiment.

Gymqueen Tasty Drops

Deze drops zijn echt dé uitkomst voor de zoetekauwen onder ons die toch wat willen minderen met hun suikerinname. Ik heb deze inmiddels in 4 smaken in mijn keukenkastje staan: marshmallow, biscuit, citroen en kokos. Allemaal minstens net zo lekker. Behalve deze 4 smaken kun je ze in nog 16 andere smaken bestellen. De smaken gaan van vanille tot tiramisu en van blauwe bessen naar cheesecake. Voor ieder wat wils. Ik gebruik de drops in mn kwark of in mijn cola light. Je kunt ze ook gebruiken in water, in je koffie of in baksels. Op zich zijn deze Tasty Drops natuurlijk niets nieuws op de markt, het grote verschil met soortgelijke drops van andere merken is dat deze drops absoluut geen nare stevia smaak hebben. Mocht je daar niet van houden dan zijn deze drops jouw nieuwe vrienden. Voor een flesje met 30 ml betaal je €5,49 en doordat je er niet veel van nodig hebt gaan ze ook nog eens heel lang mee. De tasty drops bevatten geen calorieën, geen koolhydraten, geen suikers, eigenlijk helemaal niks. De drops zijn gezoet met natuurlijke zoetstoffen en er wordt geen gebruik gemaakt van aspartaam. Ook best fijn.

Gymqueen Queeny Zero

De Queeny is nieuw in het assortiment en werd geïntroduceerd tijdens de FIBO 2017. Dit vrolijke roze blikje is met stip op 1 mijn favoriete pre workout drankje. Het bevat een hoge dosis BCAA’s wat spierafbraak tijdens je training kan voorkomen en groene thee extract en cafeïne voor een extra boost. Ik merk op zich niet dat ik er harder op ga, maar ik kom toch net iets lekkerder door mijn training heen door die cafeïne boost. Daarnaast is het gewoon een superlekker drankje. Er zit koolzuur in (ik hou van prik) en de mango maracuja smaak is in 1 woord heerlijk. Vooral als je de Queeny ijskoud drinkt. Voor de voedingswaarden hoef je het ook niet te laten, een blikje bevat namelijk maar 12 calorieën en 0,5 gram koolhydraten.

Gymqueen proteïne chips

Ik zal heel eerlijk met je zijn. Proteïne chips vind ik met stip op 1 de meest smerige uitvinding in fit food land. Ik heb meerdere merken een kans gegeven, maar het was het nooit. Desondanks wilde ik toch ook de proteïne chips van Gymqueen proberen. Alles over 1 kam scheren is namelijk niet echt mijn stijl. Zo gezegd zo gedaan, ik probeerde de paprika variant. De proteïne chips is ook verkrijgbaar in de smaken cheesy cheese en sour cream onion, ben ik niet per se heel gek op dus paprika it is. De geur wanneer het zakje open gaat is heftig, maar niet per se in een negatieve zin. Ik proef een chipje, en nog één, en nog één en kom tot de conclusie dat dit de eerste proteïne chips is die ik kan waarderen. En met ‘waarderen’ druk ik me zacht uit. Het zakje is namelijk binnen no time leeg. Gebeurt me alleen wanneer ik iets écht heel lekker vind. Het leuke is dat ik me hier niet schuldig over hoef te voelen door de geniale macro’s. Een zakje bevat 50 gram chips en 208 calorieën waarvan 26,5 gram koolhydraten, 11 gram eiwitten en 5,5 gram vetten.

Gymqueen proteïne pudding

Proteïne pudding is iets wat ik begin dit jaar ontdekte en wat sindsdien één van mijn lievelings hapjes is. Een goede proteïne pudding geeft je het gevoel dat je onwijs aan het cheaten bent terwijl dat in werkelijkheid dus allemaal reuze meevalt. Ik was dan ook super blij toen Gymqueen een proteïne pudding toegevoegde in het assortiment. Ik heb de smaak cookies chocolate overkill en die klinkt nét zo goed als dat hij smaakt. De pudding is ook verkrijgbaar in de smaken amarena cherry cream en new york cheesecake. Die laatste staat ook op mijn lijstje om snel te gaan proberen. Ik kan je alvast een tip meegeven, laat je niet misleiden door de geur wanneer je het potje open maakt. De geur is namelijk niet heel erg lekker. Zodra je wat water of melk aan de mix hebt toegevoegd is de geur verdwenen en maakt het plaats voor een heerlijke zoete chocolade / cookie geur. Ik vind het zelf het lekkerst om de pudding na het bereiden minimaal een half uurtje in de koelkast te zetten zodat hij lekker koud is. De macro’s zijn zoals je mag verwachten van Gymqueen, briljant! Een scoop van de mix (35 gram) gemengd met water bevat 131 calorieën waarvan 12 gram koolhydraten, 14 gram eiwitten en 3 gram vetten.

Mamma Mia Zero sauzen

Ook dit is niets nieuws in het fit food wereldje, maar wel de eerste reeks sauzen die ik niet chemisch vind smaken en met plezier op mn bordje knal. Ik heb zelf de smaak caramel dream die heerlijk is door je kwark of over je pancakes en de smaak 1000 Island die heerlijk is bij een salade of een sandwich. Naast deze smaken zijn er nog 9 smaken, waaronder crazy ceasar, tasty ketchup, balsamico en sweet thai chili. Klinkt goed he?! De sauzen bevatten heel weinig calorieën, geen koolhydraten, geen suikers en geen aspartaam. Daarnaast zijn ze ook geschikt wanneer je gluten- of lactosevrij eet. De voedingswaarden verschillen per smaak. De caramel dream bevat per portie van 15 ml slechts 2 calorieën waarvan 1,8 gram koolhydraten. Dat kun je dus prima inpassen in je macro’s.

Wat is jouw favoriete Gymqueen product en welk product zou je graag willen proberen? Mocht je nou gaan bestellen in de webshop maak dan zeker gebruik van de kortingscode QueenLinda10. Hiermee krijg je 10% korting op je hele bestelling.

Volg je me al op Facebook & Instagram?

Geef een reactie