RECEPT | GYMQUEEN PROTEÏNE FLIP

Ja guys, het is weer tijd voor een vla flip variant. Ik vind ze gewoon zó ontzettend lekker en toen ik zag dat er een nieuw product in het assortiment van Gymqueen kwam wist ik dat deze perfect zou zijn om te verwerken in een vla flipje. Of nou ja, een proteïne flipje dus. In dit receptje heb ik namelijk de nieuwe proteïne pudding van Gymqueen verwerkt. Een superfijne mix waar je wat water of melk aan toevoegt, vervolgens even schudden in een shaker of mixen met de hand en klaar ben je. Ik vind het zelf lekker om hem hierna nog even in de koelkast te zetten zodat hij goed koud is, maar dat is absoluut geen noodzaak. Deze goodness is perfect als ontbijtje, als snack, als post workout, eigenlijk is het perfect voor elk moment op de dag. Wanneer je alvast door scrolt naar beneden voor de macro’s dan begrijp je ook precies waarom. Je kunt de Gymqueen producten bestellen in de webshop en met de code ‘QueenLinda10’ krijg je ook nog eens 10% korting op je hele bestelling. Let’s do this!

Wat heb je nodig voor 1 portie?

 • 1 scoop Gymqueen proteïne pudding in de smaak Chocolate Cookies Overkill
 • 150 ml water
 • 100 gram magere Franse kwark
 • 15 ml Mamma Mia by Gymqueen caramelsiroop
 • 15 gram De Ruijter intens pure hagelslag

Wat ga je doen?

 • Zelf heb ik eerst de pudding gemaakt. Simpeler kan het bijna niet: een scoop van de poeder in een shaker, 150 ml water erbij, goed schudden en minimaal een half uurtje in de koelkast. Ik vind de pudding zelf koud het allerlekkerst.
 • Wanneer de pudding klaar is schep je de helft in een glas.
 • Schenk hierover 15 ml van de Mamma Mia caramelsiroop en de helft van de hagelslag.
 • Schep nu de helft van de kwark er op voor de volgende laag.
 • Schenk hierover weer 15 ml van de Mamma Mia caramelsiroop.
 • Hierna schep je de rest van de proteïne pudding in het glas gevolgd door de rest van de magere kwark.
 • Top dit af met de rest van de hagelslag.

Ik gaf je net al aan dat deze goodness geschikt is voor ieder moment van de dag vanwege de briljante macro’s. Laat ik je niet langer in spanning houden. Dit hele recept bevat slechts 247 calorieën waarvan 25 gram koolhydraten, 24,3 gram eiwitten en 6 gram vetten. Weinig calorieën waardoor je de rest van de dag meer in kunt zetten en door de hoeveelheid eiwitten is het toch hartstikke verzadigend.

Ga jij dit recept maken? Laat het me dan zeker even weten, dat vind ik super leuk! Je kunt hieronder een reactie achter laten, via Facebook of je kunt me taggen op Instagram en gebruik maken van de hashtag #wayofhealthnl

Volg jij me al op Facebook & Instagram?

Geef een reactie