FOOD HOTSPOTS VOOR HET PINKSTER WEEKEND

Het ene lange weekend (voor mij althans) is net achter de rug en het volgende staat alweer voor de deur. Hopelijk met net zulk lekker weer als afgelopen weekend, maar de verwachtingen zijn volgens mij nogal wisselend. Maakt allemaal niet uit, lekker eten kan ook wanneer het iets minder warm is. Mocht je nog geen idee hebben wat je dit weekend met je tijd moet doen en klinkt lekker eten als een goede tijdsbesteding dan zou ik zeker even verder lezen. Mijn plannen voor dit weekend bestaan namelijk voornamelijk uit deze bezigheid en ik heb een aantal hotspots voor je op een rijtje gezet waar jij je tijd dit weekend prima kunt besteden en bij een aantal van deze hotspots zal ik zelf ook te vinden zijn. Samen eten, nog leuker.

CUISINE MACHINE – VLISSINGEN

Mocht je in het mooie Zeeland wonen, of enigszins in de buurt, dan is Cuisine Machine een mega aanrader. Dit foodtruck festival wordt voor de 3e keer gehouden in de Machinefabriek in Vlissingen. Geen probleem dus als het regent, want het is grotendeels overdekt. Top. Je vindt er 35 foodtrucks waaronder Cakedealer (hun red velvet cake is de beste OOIT), De Ballenbar (bitterballen in een ander jasje), Gambalicious, Holy Crêpes, Noodle Burger, Oesterkrakers en de Wagyu Foodcar. Van alles en nog wat dus. Gezellige achtergrondmuziekjes worden verzorgd en ik vind de locatie persoonlijk echt te gek. Je kunt er terecht vanaf vrijdag 2 juni 14.00 uur tot maandag 5 juni 22.00 uur. Parkeren is gratis en vanaf het station is het maar 10 minuten lopen. Meer info vind je hier. Lucky me dat ik in Vlissingen werk en vrijdag dus vanuit mijn werk gelijk lekker kan gaan eten!

BAKER’S DOUGH – ROTTERDAM

Vanaf het eerste moment dat ik hoorde dat er een cookie dough bar zou openen in Rotterdam wilde ik hier heen. Hallo, cookie dough bar. Klinkt te goed om over te slaan toch. Vorige week opende Baker’s Dough haar deuren en ontstonden er dikke rijen voor de deur, snap ik, ik had er graag in gestaan. Maar dat ga ik aanstaande maandag sowieso doen. Ik plan hier serieus een dagje Rotterdam voor, no shame. De cookie dough wordt vers bereid en is 100% veilig te eten. Je kunt kiezen voor de standaard cookie dough, de peanutbutter & white chocolate variant, de salted caramel & brownie variant of de vegan en glutenvrije cookie dough. Hier tussen kiezen is al lastig. De toppings gaan van marshmallow, stroopwafel en fudge tot goji bessen, kokoschips en noten. Top hem tenslotte af met een bolletje ijs en je bent ready to go. 100% zeker dat mijn lijf gaat protesteren tegen alle suikers maar 200% zeker dat ik hier mega van ga genieten! Wil jij je alvast lekker maken, bekijk alle keuze mogelijkheden dan hier.

FESTIVAL TREK – UTRECHT

Mocht je niet in Zeeland wonen maar wat meer in het midden van het land en wel zin hebben in een foodfestival, lucky you want Festival Trek is het hele weekend in Pinksteren te vinden. TREK is een landelijk festival wat het hele seizoen in verschillende steden te vinden is en van 1 t/m 5 juni dus in het Griftpark in Utrecht. Bij TREK kun je terecht voor sushi tot Suri food en van vega tot burgers. I love foodtruck festivals, deze laat ik aan me voorbij gaan maar is zeker weten een aanrader. Meer info vind je hier.

RRROLLEND – DEN HAAG

Nog een leuk foodtruck festival! Rrrollend is dit weekend in Den Haag te vinden van 2 t/m 5 juni aan de Lange Voorhout. Ik ben wel een klein beetje teleurgesteld in Rrrollend, want dit jaar slaan ze Zeeland over terwijl het vorig jaar in Vlissingen zo gezellig was. Maar goed, neemt niet weg dat je in Den Haag ook heerlijk kunt gaan eten. Ook hier is het aanbod super divers dus ook hier kom je ongetwijfeld aan je trekken. Meer info over het festival en de locatie kun je hier vinden.

LITTLE V – ROTTERDAM

Geen nieuwe hotspot, wel een dikke vette aanrader! Als je dan toch naar Rotterdam gaat voor je portie cookie dough scoor dan hier je avondeten. Dit is met stip op 1 het beste Vietnamese restaurant waar ik ooit heb gegeten en de aankleding is ook echt te gek. Je moet het zien, je moet het ervaren en tja, dat eten he. Eten bij Little V is alsof je even in de hemel bent. Ze hebben overigens ook een vestiging in Den Haag, mocht dat dichterbij voor je zijn. Hoe dan ook, ik weet waar ik maandagavond ga eten in ieder geval! Wil je spieken in het menu, klik dan hier.

Heb jij al plannen voor dit weekend?

Volg je me al op Facebook & Instagram?

 

Geef een reactie