WAY OF HEALTH IS JARIG (+WINACTIE VIVERA)

Wauw, time flies when you’re having fun! Een jaar geleden lanceerde ik Way of Health, gewoon omdat het me altijd al leuk leek om een eigen blog te hebben. Daarnaast had ik op dat punt ook een kleine stok achter de deur nodig voor mijn fitjourney en had ik eindelijk een plekje om mijn recepten te kunnen delen. Ik zag het helemaal zitten en ben vol enthousiasme aan de slag gegaan met mijn hobby projectje, zonder ook maar ergens het vermoeden te hebben dat het zo zou groeien in een jaar tijd. Ik vind het bijna bizar en tegelijkertijd ben ik er zo ontzettend blij mee. Het afgelopen jaar heb ik een aantal hele leuke samenwerkingen gehad en het aankomende jaar hoop ik dit natuurlijk ook weer door te kunnen zetten. En dat allemaal omdat jij het leuk vindt om een bezoekje te brengen aan Way of Health en om mij te volgen. Super bedankt daarvoor! Om dat bedankje nog extra te onderstrepen vind je onderaan deze blog een leuke winactie waar je aan mee kunt doen, scroll dus zeker even naar beneden om te lezen wat je moet doen om kans te maken!

Maar niet alleen jij als lezer verdient een bedankje. Ook de gastbloggers hebben het afgelopen jaar een behoorlijk steentje bijgedragen en ik ben dan ook super blij met ze! Aneta, Elcke, Chantal en Danny: thanks guys! Jullie zijn awesome!

En dan het afgelopen jaar. Ik ben zelf gek op feitjes en daarom wil ik graag een aantal random feitjes over het afgelopen jaar met je delen.

De eerste blog
De allereerste blog die online kwam ging over macro’s tracken. Wat me gelijk opvalt is dat het een super korte blog is van nog geen 400 woorden. Inmiddels ligt de standaard tussen de 500 tot 1000 woorden per blog. Ik vind het wel heel erg leuk om te zien dat mijn kennis het afgelopen jaar meegegroeid is, ik zou je nu zoveel meer kunnen vertellen over macro’s tracken. Mocht je dit leuk vinden laat het me dan zeker even weten.

Het eerste recept
Het allereerste recept wat online kwam was de banana breakfast bowl. Eigenlijk is het niet eens een recept te noemen, meer een belachelijk lekkere ontbijtcombinatie. Destijds was dit echt mijn favoriet en at ik dit bijna dagelijks. Ik moet deze binnenkort eigenlijk weer eens maken, want het is ondanks de simpelheid echt een aanrader.

Best gelezen
De best gelezen blogpost is de review van het Killerbody Dieet boek van Fajah Lourens. Ondanks alle ophef vinden jullie het blijkbaar toch interessant om mijn mening hierover te lezen. Het afgelopen jaar is deze ruim 16.500 keer bekeken. FYI: de op één na best gelezen blogpost (het recept voor zoete aardappelfriet uit de Airfryer) is ruim 13.500 keer bekeken.

Slechtst gelezen
Deze vind ik misschien nog wel belangrijker dan de best gelezen blogpost. Weten wat je lezers leuk vinden is één ding, maar weten wat jullie niet leuk vinden vind ik een stuk interessanter. Het is de blogpost die ik schreef over het mineraal magnesium. Het afgelopen jaar is deze slechts 431 keer bekeken, over contrasten gesproken!

Bezoekersaantallen eerste maand
Tijdens de eerste maand kreeg Way of Health ruim 710 bezoekers (volgens de WordPress statistieken). Ik vond dit oprecht heel erg veel, sowieso al meer dan ik had verwacht. Toen ik Way of Health begon wisten mijn vrienden en familie hier niets vanaf. Ik heb ze dit pas na een aantal maanden verteld. Deze bezoekersaantallen van de eerste maand zijn dus geen nieuwsgierige vrienden en familieleden geweest, maar echte nieuwe bezoekers. Best tof.

Huidige bezoekersaantallen
Dit is wederom een behoorlijk contrast. Inmiddels bekijk ik mijn statistieken niet meer via WordPress maar via Google Analytics om een reëler beeld te krijgen. Ik ben dan ook supertrots dat Way of Health momenteel gemiddeld ruim 6.200 unieke bezoekers per maand trekt. Wauw. Dat zijn zo’n 200 unieke bezoekers per dag. Volgens de WordPress statistieken zijn dit er zelfs ruim 14.000 per maand. Gelijk het antwoord waarom ik Google Analytics gebruik: Google Analytics registreert per IP-adres. Wanneer een IP-adres Way of Health 20 keer per dag bezoekt blijft dit een unieke bezoeker, WordPress telt alles bij elkaar op.

Random
De meeste bezoekers komen binnen via mijn Instagram account. 61% van de lezers is tussen de 18 en 34 jaar oud. 45,85% van de lezers is vrouwelijk wat tot de verrassende conclusie leidt dat het grootste gedeelte van mijn lezers (54,15%) mannelijk is. De meeste lezers komen uit Nederland, België staat op een goede tweede plaats en op de derde plaats staat (hoe verrassend ook weer) Amerika. In totaal komen er bezoekers langs uit 25 verschillende landen. 80% van alle lezers bezoekt Way of Health via zijn of haar mobiele telefoon, 13% vanaf zijn of haar laptop en 7% vanaf zijn of haar tablet.

Winactie
Ik kan me zo voorstellen dat je inmiddels wel genoeg feitjes rond je oren geslingerd hebt gekregen. Ik heb je een winactie beloofd dus laat ik je daar wat meer over vertellen! In samenwerking met Vivera mag ik namelijk één van jullie blij maken met een pakketje met mijn favoriete vleesvervangers. Ik ben hier zo enorm enthousiast over! Ik hou oprecht van Vivera en hun overheerlijke producten.

Wat moet je doen om dit heerlijke pakket te winnen?

  • Volg mij op Instagram en Facebook
  • Volg Vivera op Instagram
  • Tag minimaal 2 vrienden waarmee jij wilt genieten van deze overheerlijke producten
  • Repost mijn Instagram post en vergeet me hier vooral niet in te taggen zodat ik kan zien dat je mee doet (voor extra kans kun je ook de Facebook post delen!)
  • Gebruik de hashtag #WoH1jaar

De winactie sluit op zondag 9 april om 12.00 uur. De winnaar maak ik diezelfde avond nog bekend.

Succes guys en nogmaals super bedankt voor het afgelopen jaar! Dat het aankomende jaar minstens net zo hard gaat knallen!

 

Geef een reactie