RECEPT | SNICKERDOODLE SMOOTHIE

Snickerdoodle is denk ik wel één van mijn favoriete smaken. Sowieso in de Complete Cookies van Lenny & Larry, maar ook in het assortiment van GymQueen. Maar eerlijk, wie houdt er nou niet van snickerdoodle. Mocht je nou geen flauw idee hebben waar ik zo enthousiast over ben even een kleine heads up: snickerdoodle is van oorsprong een Amerikaans koekje met kaneelsuiker en die smaak is dus echt hemels. Al een tijdje probeerde ik deze smaak te verwerken in een smoothie, maar dit was best een uitdaging. Tot ik vorige week de Queen Protein van GymQueen binnen kreeg in snickerdoodle smaak. Precies wat mijn receptje miste. Met vanille whey kom je ook een heel eind trouwens, maar het is dan toch niet helemaal.

Wat heb je nodig voor 1 smoothie?

  • 250 ml ongezoete amandelmelk
  • 30 gram Queen Protein in de smaak snickerdoodle
  • 1 bevroren banaan
  • 10 gram pindakaas
  • flinke snuf kaneel
  • paar druppeltjes vanille extract

Wat ga je doen?

  • Dit spreekt natuurlijk wel voor zich..
  • Doe alle ingrediënten in de blender en laat hem draaien tot er een glad mengsel ontstaat. Als je blender geen ice crush functie heeft kun je ook een niet bevroren banaan gebruiken, het maakt je smoothie alleen iets minder milkshake-achtig.
  • Breng de smoothie op smaak met de kaneel en het vanille extract.

Indien je je aan de bovenstaande ingrediënten houdt bevat 1 smoothie 329 calorieën waarvan 28,5 gram koolhydraten, 27 gram eiwitten en 9,8 gram vetten. Een prima ontbijtje of after workout snack of gewoon als verantwoord tussendoortje natuurlijk! Wil je de Queen Protein ook bestellen? Met de kortingscode QueenLinda10 krijg je 10% korting op je aankoop.

Ga jij dit recept maken? Laat het me dan zeker even weten, dat vind ik super leuk! Je kunt hieronder een reactie achter laten, via Facebook of je kunt me taggen op Instagram en gebruik maken van de hashtag #wayofhealthnl

Volg je me al op Facebook & Instagram?

 

 

Tagged , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.