RECEPT | SNICKERDOODLE OATS UIT DE AIRFRYER

Mugcakes vind ik heerlijk, maar baked oats is voor mij toch wel de overtreffende trap. En dat terwijl ik over het algemeen helemaal niet van havermout houd. Havermoutpap vooral, rillingen over mijn lijf bij alleen al het idee dat ik dat zou moeten eten. Mocht je hetzelfde hebben dan kun je met een gerust hard eens een mugcake met havermout proberen of deze baked oats. Mocht je geen Airfryer hebben dan kun je het ook bereiden in de oven en het zou zelfs nog in de magnetron kunnen, al zou ik je dat niet echt aanraden. Baked oats is gewoon veel lekkerder. Wat wat mij betreft écht niet kan ontbreken in dit recept is de Queen Protein van Gymqueen in de smaak snickerdoodle. Dit maakt het he-le-maal af. Maar echt! Je kunt deze Queen Protein met 10% korting bestellen in de webshop van Gymqueen als je de code QueenLinda10 invult. Kadootje van Gymqueen en mij voor jou, omdat je deze écht niet wilt missen, trust me!

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

  • 40 gram havermout
  • 30 gram Queen Protein in de smaak Snickerdoodle
  • 1 ei
  • 1 rijpe banaan
  • 1 theelepel kaneel

Wat ga je doen?

  • Prak de banaan fijn in een kom en doe hier het ei bij en roer tot een glad geheel.
  • Voeg vervolgens de havermout, de Queen Protein en de kaneel toe en roer tot een plakkerig mengsel.
  • Vet een klein ovenschaaltje in met wat kokosolie en schep het mengsel hier in. Als je een crème brûlée vormpje gebruikt kun je het mengsel beter verdelen over 2 schaaltjes, anders wordt het niet goed gaar.
  • Indien je een Airfryer hebt bak je de oats voor ongeveer 10 minuten op 180 graden zonder voorverwarmen.
  • Indien je geen Airfryer hebt kun je ze voor ongeveer 25 minuten in de oven zetten op 180 graden of 2 à 3 minuten in de magnetron op 900 watt.

Dit heerlijke ontbijtje is niet alleen heel lekker, het heeft ook nog eens prima voedingswaarden en het vult enorm. Wanneer je je aan de bovenstaande ingrediënten houdt bevat 1 portie 459 calorieën waarvan 50,9 gram koolhydraten, 36,7 gram eiwitten en 10,2 gram vetten.

Ga jij dit recept maken? Laat het me dan zeker even weten, dat vind ik super leuk! Je kunt hieronder een reactie achter laten, via Facebook of je kunt me taggen op Instagram en gebruik maken van de hashtag #wayofhealthnl

Volg je me al op Facebook & Instagram?

 

Tagged , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.