LIFESTYLE | FIT GIRL GIFT GUIDE

December is meestal niet heel erg goed voor je bankrekening. Zeker niet voor mijn familie en vrienden aangezien ik ook nog eens jarig ben in december. By the way, super bedankt voor alle felicitaties! Much appreciated! Maar afgezien van de bankrekening struggles is het bedenken wat je op je verlanglijstje moet zetten ook nog een hele opgave, althans, wel voor mij! En of het dan nog niet genoeg is, verzin dan ook nog maar eens een leuk kado voor iemand anders. Aangezien december bij mij altijd in het teken staat van kadootjes heb ik het internet behoorlijk afgespeurd naar inspiratie en het leek me leuk dit met je te delen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik de enige ben die met deze struggle te maken heeft! Heb je nog niks leuks kunnen vinden voor je vriendin, voor je moeder of voor jezelf?! Lees dan zeker even verder!


Tips onder de €50,-


1

Enkel- en polsgewichtjes van Adidas – €14,95 via Athleteshop.nl
Ideaal voor de fitgirls die voornamelijk thuis trainen. Met deze gewichtjes kun je simpele oefeningen zoals donkey kicks net iets zwaarder maken. Ook tijdens het hardlopen of een LISS workout geven deze gewichtjes je net wat meer uitdaging! Je kunt ze hier bestellen!

2

Jaarabonnement op Women’s Health – €19,95 via 123tijdschrift.nl
Volgens mij maak je hier iedere fitgirl blij mee! Mij in ieder geval wel, dit staat dan ook op mijn eigen wishlist voor Kerst! Via 123tijdschrift.nl kun je het abonnement automatisch af laten lopen, klik hier om het abonnement te bestellen.

Killerbody Dieet & Killerbody 2 – €20,- via Bol.com
Heb je goede voornemens? Dan kunnen deze boeken je daar ongetwijfeld een beetje mee helpen. Over het eerste boek heb ik een review geschreven, deze kun je hier lezen. Het tweede boek komt begin januari pas uit, maar deze kun je natuurlijk wel alvast reserveren! Met deze boeken kun je een heel eind komen om je lifestyle wat te verbeteren. Beide boeken kosten €20,-. Het eerste boek kun je via deze link bestellen, het tweede boek via deze link!

quest_cookies_and_cream_2

Quest Protein bars – €24,95 per doos via Body & Fitshop
Ook dit is naar mijn idee áltijd goed! Ik ken weinig mensen die de repen van Quest niet kunnen waarderen, en vooral de smaak cookies ‘nd cream! Afgezien daarvan is het nooit vervelend om een voorraadje eiwitrepen in huis te hebben! Je kunt ze via deze link bestellen.

4

Sporthandschoenen – €26,- via Stronger.nl
Ik wilde er nooit aan, maar sinds kort ben ik toch wel overtuigd van het feit dat sporthandschoenen een stuk fijner zijn tijdens je krachttraining. En deze exemplaren van Stronger maken me zo enorm blij! Ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen en ze zijn bijna perfect. Wil jij hier ook iemand mee verrassen?! Je kunt ze hier bestellen!


Tips boven de €50,-


Adidas Performance sporttas – €54,95 via Zalando.nl
Wanneer je naar de sportschool gaat hoort daar natuurlijk ook een leuke tas bij om al je spullen in mee te nemen. Ik ben zelf helemaal verliefd op deze rugtas van Adidas. De metallic roze kleur zie je niet heel vaak terug in sporttassen en precies dat maakt hem zo interessant. Vind ik althans! Mocht je hem kado willen doen, dan kun je hem hier bestellen.

iPod Shuffle – €54,99,- via Mediamarkt.nl
Train jij wel eens zonder muziek? Ik niet, de juiste muziek bij de juiste training werkt voor mij juist super motiverend. Ik neem eigenlijk altijd mijn iPhone mee, maar aangezien ik een iPhone 6s Plus heb werkt dit niet altijd heel handig. Deze iPod Shuffle met 2 GB intern geheugen staat dit jaar dan ook op mijn verlanglijstje. Je kunt hem hier bestellen!

JBL draadloze in-ear oordopjes – €69,95 via Bol.com
Misschien wel één van mijn grootste irritaties: het snoertje van mijn oordopjes wanneer ik aan het trainen ben. Daarom zijn deze draadloze in-ear oordopjes perfect voor tijdens je workout! Ik ben zelf nogal fan van de JBL oordopjes, maar je hebt ze natuurlijk ook van andere merken en ook voor een lagere prijs. Wil je deze bestellen, klik dan hier.

Adidas AlphaBounce hardloopschoenen – €99,95 via Zalando.nl
Iedereen houdt toch van schoenen! Wist je dat sporten ook een prima excuus is voor nog meer schoenen?! It is! Deze Adidasjes hebben mijn hartje gestolen en staan ook op mijn eigen wishlist. Ze hebben mijn hartje zelfs zodanig gestolen dat ik ze zelf aanschaf als ik ze niet krijg. Wil jij ze iemand kado doen? Je kunt ze hier bestellen!

Polar A360 activitytracker – €149,95 via Coolblue.nl
Als je het mij vraagt wordt iedere fitgirl blij van deze gadget! Ik kocht hem afgelopen zonder en ik doe geen workout meer zonder dit apparaatje om mijn pols! Wat hij precies allemaal doet kun je lezen in mijn review. Wil je hem bestellen? Dat kan via deze link!

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen! Volg je me al op Instagram?

Geef een reactie