REVIEW | EIWITREPEN

Zoals je afgelopen zondag misschien al hebt gelezen heb ik onlangs weer een bezoekje gebracht aan Health Advies Breda voor een huidplooimeting. En ook deze keer ging ik niet zonder handen naar huis. Ik nam weer een paar eiwitrepen mee die ik nog niet eerder heb gegeten om deze uitgebreid voor jullie te testen! Super leuk dat deze reviews zo goed worden ontvangen! Wil je de andere reviews ook doorlezen? Deze vind je hier en hier! Ik moet wel eerlijk zeggen dat het steeds moeilijker wordt om repen te vinden die ik nog niet heb gegeten, of er nog een vervolg op deze review serie komt is dan ook maar de vraag! Misschien een review van de Complete Cookies van Lenny & Larry’s, die zijn ook verkrijgbaar bij Health Advies Breda maar hebben het in huize Way of Health niet langer dan een dag overleefd. Anyway, terug naar de eiwitrepen. Ik heb 5 exemplaren voor je klaar liggen!


All Stars Crisp-Pro Bar – Vanilla Caramel

img_6795

Deze reep was mij totaal onbekend, evenals het merk, maar werd me aangeraden door Manouk! Dit omdat ik de Ooh Snap Crunchy Protein Bars zo lekker vind. Dit zou een soortgelijke structuur moeten zijn. Qua smaak was er volgens mij niet heel veel keus, maar vanille en caramel is altijd goed als het aan mij ligt! Ik kan hier vrij kort over zijn: deze reep is HEERLIJK! De smaak is goed, de bite is goed, niet zo crunchy als de Ooh Snap Bars maar dat maakt eigenlijk helemaal niet uit. De voedingswaarden zijn ook hartstikke prima. Een reep bevat 210 calorieën waarvan 19 gram koolhydraten, 16 gram eiwitten en 8,3 gram vetten.

Muscle Pharm Combat Crunch – Birthday Cake

img_6796

Deze repen wilde ik al een tijdje proberen, ik zie ze namelijk regelmatig voorbij komen op Instagram en ze zien er heerlijk uit. Ik koos voor de smaak Birthday Cake, want, hallooo.. Birthday Cake!! Ik verwachtte een goede crunch, want waarom zou het anders in de naam van de reep staan. Alleen dat viel toch een klein beetje tegen. Maar het ging eigenlijk al mis bij het openen van de verpakking. Er kwam me een onwijs chemische lucht tegemoet. Eigenlijk zo vies dat ik niet zeker wist of ik wel een hap wilde nemen. Toch gedaan natuurlijk, want we moeten reviewen, maar het was geen succes. Ik vond de structuur een beetje taai, de crunch beperkte zich tot de bolletjes in de chocoladelaag en de smaak was niet oke. Nee, niet voor herhaling vatbaar als het aan mij ligt! Een reep bevat 210 calorieën waarvan 25 gram koolhydraten, 20 gram eiwitten en 4 gram vetten.

QuestBar – Chocolate Peanutbutter

img_6797

Oh yes, I love peanutbutter! Big time! Als ik volgens mijn voedingsschema iedere dag pindakaas zou moeten eten, dan was ik het aller gelukkigste meisje op deze wereld! Toen ik deze QuestBar zag liggen was de keuze dan ook snel gemaakt! Met de QuestBars heb ik tot nu toe wel goede ervaringen. De cookies&cream is mijn absolute favoriet en ik had verwacht dat deze ook wel eens dicht in de buurt zou komen. Maar je voelt hem misschien al aankomen, ik werd weer een beetje teleurgesteld. De structuur van de reep is zoals je gewend bent van Quest: chewy en stevig, hartstikke prima. Alleen uit de smaak kon ik geen chocolade en/of pindakaas halen. Het was voornamelijk nogal zout. En dan niet op een positieve manier. Een beetje apart. De volgende keer laat ik deze maar gewoon liggen. Jammer, maar helaas! De voedingswaarden zijn op zich wel oke! Een reep bevat 185 calorieën waarvan 10 gram koolhydraten, 20 gram eiwitten en 7 gram. Wat mij betreft qua voedingswaarden tot nu toe de beste uit dit rijtje!

Muscle Pharm Combat Crunch – Chocolate Peanut Butter Cup

img_6835

Om eerlijk te zijn begon ik aan deze reep met enige twijfel, 100% door de tegenvallende smaak die je net tegen kwam. Maar toen ik de verpakking opende was er geen chemische geur! Positief! Wat betreft de ‘crunch’ in ‘Combat Crunch’ weet ik niet waarom Muscle Pharm dit in de naam heeft gestopt, ze kunnen wat dat betreft een voorbeeld nemen aan Ooh Snap! De crunch beperkt zich tot een paar crunchy balletjes in de chocolade laag. Maar goed, genoeg gezeurd! De smaak van deze reep is top! Maar echt top! Vond ik deze smaak in de QuestBar een beetje zoutig, vind ik hem hier precies zoals hij zou moeten zijn! Deze koop ik zeker nog een keer! Een reep bevat 210 calorieën waarvan 28 gram koolhydraten, 20 gram eiwitten en 7 gram vetten.

OhYeah! One Bar – Birthday Cake

img_6836

Jup, nog een Birthday Cake! Hier heb ik enorm hoge verwachtingen van, want deze smaak in de Low Carb repen van OhYeah! is echt goddelijk lekker! En mijn verwachtingen werden waar gemaakt! Yess! Ik kan je deze zeker aanraden, de structuur is niet te chewy maar zeker ook niet te zacht en de smaak is bijna perfect! De gekleurde hagelslagjes maken het feestje helemaal af! En nog een kleine tip tussendoor, de smaak Cinnamon Roll is óók een aanrader! Een reep in de smaak Birthday Cake bevat 220 calorieën waarvan 25 gram koolhydraten, 21 gram eiwitten en 7 gram vetten.

Kende jij deze repen al? En wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties hieronder! Ook wanneer je tips hebt of wanneer je graag wil dat ik een reep voor je test!

Volg je me al op Instagram?

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *