REVIEW | NIEUWE PRODUCTEN VAN BODY & FITSHOP

Het grootste gedeelte van mijn eiwitpoeders, eiwitrepen en supplementen bestel ik bij Body & Fitshop. Het aanbod is enorm groot, de prijzen zijn goed en wanneer je voor 23.00 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis! Vaak bestel ik de standaard dingen, soms wissel ik eens van smaak maar dat is het dan ook wel. Never change a winning team, toch?! Het is me wel opgevallen dat Body & Fitshop de laatste tijd heel veel nieuwe producten heeft uitgebracht en veel bezig is met de ontwikkeling van eiwitrijke en koolhydraatarme producten, super nice! Ik was wel eens benieuwd naar deze producten en besloot 5 nieuwe, en voor mij onbekende, producten in mijn winkelmandje te gooien. Ben je benieuwd hoe dat uitpakte? Lees dan zeker even verder!

Wanneer je op de website kiest voor het kopje ‘nieuw’ dan staan er 4 pagina’s vol met nieuwe producten voor je klaar. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat sommige producten in het assortiment zaten. Bijvoorbeeld Smart Protein Burgers, een eiwitrijke vleesvervanger. Of de Smart Pizzabodems, pizzabodems met 50% minder koolhydraten. Ik werd er enigszins hebberig van, maar de deal met mezelf was duidelijk: 5 producten.

Smart Muffins – Red Velvet

img_6513

Oehlala, Red Velvet! I loooove Red Velvet. Mijn eigen, rete ongezonde, Red Velvet recept is zo afschuwelijk lekker! Ik kon het niet laten om deze muffins in mijn winkelmandje te mikken. Wel was ik een beetje bang. Eiwitrijke producten verliezen het soms wel eens op smaak. En de Smart Muffins bevatten geen toegevoegde suikers. Wanneer ik denk aan mijn eigen recept weet ik dat er enorm veel suiker in gaat, dus wat doet het met de structuur van de muffins als deze suikers ontbreken? Ik denk dat je het al wel kunt zien op de foto dat de structuur er goed uit ziet, net als de kleur. De smaak is ook echt fantastisch! Wanneer je niet weet dat je een suikervrij en eiwitrijke muffin eet, dan proef je dit ook echt niet terug! Het enige nadeel vond ik wel dat de muffin van binnen hol is. Er zit een enorme luchtbel in, en dat was niet bij één muffin het geval helaas. De voedingswaarden zijn best prima, voor mij wel voor een cheatday overigens! Een muffin bevat 183 calorieën waarvan 8,7 gram koolhydraten, 11,4 gram eiwitten en 10,9 gram vetten.

Crunchy Protein Balls

img_6514

Toen ik deze in het rijtje zag staan kreeg ik een beetje een Malteser gevoel. Genoeg reden om eens verder te kijken. Je kunt deze balletjes krijgen in de smaken White Chocolate Crunchy, White Chocolate & Strawberry Crunchy en Milk Chocolate Crunchy. Ik besloot voor deze laatste te gaan, de andere smaken leken me iets te zoet. Het leek me de perfecte snack voor mijn cheatday maar ik werd helaas een beetje teleurgesteld. Allereerst het formaat van de verpakking. Voor €2,50 had ik iets meer product verwacht. Maar goed, op zich geen probleem. Alleen toen ik er eentje proefde volgde de volgende teleurstelling. De balletjes zijn zeker crunchy maar de smaak, nee.. De chocolade smaakt niet naar chocolade maar is een beetje zoutig. En dan niet lekker zoutig maar een beetje chemisch. Ik kan het lastig uitleggen, ik zou ze in ieder geval niet nog eens bestellen! Vriendlief dacht hier overigens anders over, die heeft het hele zakje achter elkaar leeggegeten. Een zakje Crunchy Protein Balls in de smaak Milk Chocolate Crunchy bevat 225 calorieën waarvan 4,8 gram koolhydraten (dat is dan wel weer fijn!), 15 gram eiwitten en 13,7 gram vetten.

Protein kruidnoten

Ik heb dit hele jaar nog geen kruidnootje op, terwijl ze toch al een behoorlijke tijd in de winkels liggen. Mijn collega’s smullen met enige regelmaat een zak kruidnoten op met zijn allen, chocolade kruidnoten wel te verstaan, mijn faves! Maar goed, ik heb een doel dus ik blijf er netjes vanaf. Maar toen ik deze proteïne kruidnootjes in de webshop zag staan ging ik overstag. Deze MOEST ik proeven. En dit was geen teleurstelling! Sterker nog, ik denk als je iemand blind laat proeven diegene het verschil niet zal proeven! Deze kruidnootjes vind ik misschien nog wel lekkerder dan de standaard varianten! Dikke vette aanrader dit! Ook de voedingswaarden zijn prima, maar voor mij alleen voor een cheatday! 100 gram van deze kruidnootjes bevat 457 calorieën waarvan 38,1 gram koolhydraten, 26,2 gram eiwitten en 25,7 gram vetten.

WheyChoco Crunchy

Ik kende dit eigenlijk onder de naam Wheytella, maar waarschijnlijk was de grote hazelnotenpasta fabrikant niet zo enthousiast over deze naam. Anyway, Whey Choco dus. Hetzelfde idee, dezelfde smaak alleen een andere naam. En deze nieuwe variant bevat kleine stukjes hazelnoot! Pindakaas met stukjes noot vind ik één van de beste uitvindingen ooit, dus je begrijpt dat dit potje ook in mijn winkelmandje verdween. En guess what, daar heb ik absoluut geen spijt van! Heerlijk! Geen gewone hazelnootpasta meer voor mij, alleen nog maar met stukjes hazelnoot! Ik moet er wel bij vertellen dat ik dit ook alleen maar zal eten tijdens een cheatdag, want er zitten toch behoorlijk wat koolhydraatjes in! 100 gram van deze goodness bevat 528 calorieën waarvan 31,7 gram koolhydraten, 21 gram eiwitten en 39,9 gram vetten.

Als je goed hebt opgelet, dan heb je gezien dat er ook nog pizzabodems op de bovenste foto staan. Dat ging alleen even mis. Ik kreeg de bodems open gescheurd binnen en heb ze daarom niet meer gegeten. Ik en mijn smetvrees vonden dat niet per se een goed idee. Body & Fitshop heeft dit trouwens super netjes opgelost, dat mag natuurlijk ook wel even gezegd worden! Anyway, ik heb de pizzabodems niet geproefd maar ze zagen er belachelijk goed uit! Deze houden jullie nog van me tegoed!

Het viel me trouwens op dat er binnenkort nóg meer nieuwe producten aankomen! Laat het me weten als je vaker dit soort reviews wilt zien, dan ga ik daarmee aan de slag!

Ga je één van deze producten proberen binnenkort? Of kende je ze misschien al?

Volg je me al op Instagram?

Tagged , , , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je je winkelmandje zo achterlaten?

Vul hieronder je gegevens in om je winkelmandje op te slaan voor later. En wie weet ontvang je nog wel een leuke kortingscode van ons!