RECEPT | SPECULAAS PROTEÏNE SMOOTHIE

Misschien moet ik je alvast waarschuwen, ik ben namelijk tijdelijk geobsedeerd door alles wat met speculaas te maken heeft. Het begon met de koek- en speculaaskruiden en toen ontdekte ik dat Body & Fitshop eiwitpoeder in speculaas smaak verkoopt! HOE GENIAAL! Anyway, er staat hier een enorm grote pot in huis en ik mik het bijna overal doorheen! Pannenkoeken, muffins, smoothies, je zult ongetwijfeld nog wel het één en ander hier voorbij zien komen! Vandaag de kick off: een proteïne smoothie met speculaassmaak. En wauw wat is deze lekker! Ik had mijn banaan in stukjes gesneden en ingevroren voor een milkshake gevoel, en dat was een mega goed idee. Inmiddels heb ik hem ook met een gewone banaan geprobeerd en dat beviel toch minstens net zo goed! Ik neem hem als ontbijt als ik mijn ‘gewone’ eiwitshake en banaan een beetje beu ben, maar als pre- of post-workout is deze smoothie ook perfect!


Wat heb je nodig voor 1 smoothie?

  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 banaan
  • 1 scoop eiwitpoeder, ik gebruikte Whey Perfection in speculaas smaak
  • 1 theelepel koek- en speculaaskruiden

Wat ga je doen?

  • Meng alle ingrediënten in een blender. Wanneer je bevroren banaan gebruikt heb je wel een blender nodig met een ice crush functie, anders maak je hem stuk!
  • Laat de blender een tijdje draaien tot je een luchtig, glad geheel overhoudt.

Deze smoothie bevat 253 calorieën waarvan 27 gram koolhydraten, 24,3 gram eiwitten en 4,1 gram vetten.

Laat je me weten wat je er van vond in de reacties hieronder? Klik hier voor meer lekkere recepten en volg mij op Instagram voor meer eetinspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *