FIT | UPDATE HEALTH ADVIES BREDA

Een tijdje geleden besloot ik langs te gaan bij Health Advies Breda voor advies betreft mijn voeding en trainingsdoelen. Hoe ik dit precies heb ervaren kun je hier lezen. Bij de begeleiding van Health Advies Breda hoort een periodieke check up, super fijn. Op deze manier kun je zelf je resultaten monitoren en kunnen de coaches snel ingrijpen wanneer het plan niet helemaal werkt. Na 3 weken eten volgens mijn voedingsplan was het tijd voor mijn eerste check up. Op een enorm zonnige zondag pakten we de auto richting Breda en na een gezellige file kwamen we aan in een overvolle winkel. Het mag duidelijk zijn dat ik niet de enige ben die fan is, en terecht overigens! Ben je benieuwd naar mijn resultaten? Lees dan snel verder!

Wanneer je net begint met een voedingsplan van Health Advies Breda word je geadviseerd om na 2 tot 4 weken even langs te komen voor een check up. Er wordt dan gelijk een nieuwe meting gedaan en wanneer de resultaten wat tegenvallen kan je plan gelijk wat bijgesteld worden. Wanneer je dus stagneert kan hier heel snel op ingegrepen worden, alles voor het maximale resultaat!

Ik was heel erg benieuwd. Door mijn nieuwsgierige aard stond ik na 1 week al op de weegschaal en constateerde dat ik een kilo was afgevallen. Nou ben ik niet iemand die veel waarde hecht aan een weegschaal, ik ging er dan ook vanuit dat het voornamelijk vocht was. Mijn doel heeft voor mij ook helemaal niets met mijn gewicht te maken. Sterker nog, toen mijn lichaam in haar beste shape was gaf de weegschaal een hoger cijfer aan dan nu. Het is mij te doen om mijn vetpercentage. Ik vind het nu te hoog en ik wil dat dit (flink) naar beneden gaat. Daar is mijn voedingsplan dan ook op gericht. Nu heb ik toevallig een weegschaal die mijn vetpercentage kan ‘meten’ maar ook hier hecht ik niet zoveel waarde aan. Het percentage wat mijn weegschaal aangaf was namelijk hoger dan de uitslag van de huidplooimeting bij Health Advies Breda.

Voordat ik de uitkomst van mijn meting met je deel wil ik nog even antwoord geven op een vraag die mij via Instagram veel is gesteld; hoe bevalt het voedingsplan? Ik kan hier heel kort over zijn; goed! Ik heb er geen moeite mee gehad, ik heb geen last gehad van een hongergevoel, het was alleen even omschakelen om op een andere manier te koken. That’s all. En dat vind ik wel fijn. Toen ik het voedingsplan binnen zag komen in mijn mail schrok ik wel een beetje, maar in de praktijk is het me 100% meegevallen. Daarnaast werkt dit concept ook heel erg motiverend. Er zijn mensen bezig geweest met het opstellen van een voedingsplan op basis van jouw lichaam, jouw wensen en jouw doel. Met dat in mijn achterhoofd was het heel makkelijk om me overal aan te houden. Oke, behalve wat dagen in mijn vakantie, maar dat heeft meer te maken met de vakantie en de daarbij horende ‘beperkingen’ en gebrek aan structuur dan aan mijn discipline.

Terug naar de check up. Na even wachten was mijn coach beschikbaar en was het tijd om de resultaten door te spreken. Qua gewicht ben ik in de eerste 3 weken 2,5 kilo kwijt geraakt en mijn vetpercentage is met 1,6% gezakt. Of dit veel is, weinig of normaal weet ik niet. Ik wist ook niet wat ik er van moest verwachten maar ik ben zeker tevreden. We hebben het tenslotte over een resultaat na een periode van 3 weken. Deze resultaten werken zo ongelooflijk motiverend! Ik ben nu alweer benieuwd wat het resultaat is bij de volgende check up! Ik zal jullie tegen die tijd weer op de hoogte houden. En heb je vragen, stel ze gerust!

Wil je zelf een bezoekje brengen? Je kunt altijd binnenlopen, maar je kunt ook van te voren even checken of er tijd voor je is (handig als je een stukje moet reizen!).

Gegevens
Health Advies Breda
Tolbrugstraat 15a
4811 WN Breda
076 514 5384
info@healthadviesbreda.nl
www.healthadviesbreda.nl

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 12.00 – 17.00


Bron kopafbeelding

1 thought on “FIT | UPDATE HEALTH ADVIES BREDA

  1. REVIEW | EIWITREPEN – WAY OF HEALTH

    […] was ik weer bij Health Advies Breda voor een meting, hoe dat allemaal verliep kun je hier lezen. Ik ging wederom niet met lege handen naar huis. Ik kocht onder andere deze 5, voor mij […]

Geef een reactie