PERSONAL | EEN NIEUWE BAAN

Voor de afwisseling eens een blog met een persoonlijk tintje! Misschien heb je het al voorbij zien komen op Instagram, ik weet dit namelijk al sinds eind juli maar maandag is het dan eindelijk zo ver; ik ga aan de slag in een nieuwe functie bij een nieuwe werkgever! Ik ben daar enorm blij mee, ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat de uitdaging precies was wat ik miste bij mijn vorige werkgever. En voor iemand met mijn karakter en ambities is zoiets bijna dodelijk. Ik vind het vreselijk om geen doel voor ogen te hebben, geen uitdaging te hebben in mijn dagelijkse werkzaamheden en met het idee te moeten leven dat dit is wat ik tot mijn pensioen moet doen. Blijven was dus geen optie. Ik heb best een lange tijd rondgekeken. Kritisch als ik ben, niet veel sollicitaties de deur uit gedaan, maar uiteindelijk toch gevonden wat ik zocht!

Er gaat wel het één en ander veranderen voor mij privé en dat is precies de reden waarom ik dit met jullie wil delen. Ik heb de afgelopen 4 jaar gewerkt in de stad waar in woon, dit betekende dat ik binnen een kwartiertje thuis was en dus behoorlijk wat van mijn vrije tijd in mijn blog kon steken. Met mijn nieuwe baan komt er iedere dag een uur reistijd bij. Die reistijd vind ik niet erg, maar het zal er misschien wel voor zorgen dat ik minder tijd heb voor het maken en uitwerken van recepten en het schrijven van andere blogs. Ik wil naast het werken en mijn blog namelijk ook nog sporten, leuke dingen doen en mijn vriend verdient natuurlijk ook mijn aandacht.

De afgelopen 3 weken ben ik vrij geweest en heb ik een behoorlijk stuk vooruit kunnen werken. Mede zodat ik op het gemak mijn draai kan vinden in mijn nieuwe baan en ritme, maar ook zodat er voorlopig nog evenveel content online komt als jullie gewend zijn. Op korte termijn zal er dus niets veranderen, en misschien wel nooit. Maar mocht er iets veranderen in mijn uploadritme, dan weten jullie waar dit vandaan komt! En als het zo ver komt zal ik jullie daar natuurlijk van op de hoogte stellen!

Maar voor nu, no worries! Mijn blog is mijn hobby, mijn passie en dat zal ik nooit zomaar inleveren! Sterker nog, ik ben nog maar net begonnen en nog lang niet klaar!

Liefs,
Linda

Volg je mij al op Instagram?

Tagged , , ,

2 gedachten over “PERSONAL | EEN NIEUWE BAAN

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan niks is zo fijn als een uitdaging hebben op je werk! Heel veel succes maandag

    1. Dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *