MAAK KENNIS MET…

Hi allen!

Ik ben Chantal, 29 jaar, heb een dochtertje van vier en woon in het midden van Nederland.

Naast mijn sociale leven, sporten, eten en de aandacht die ik geef aan mijn dochtertje heb ik nog een baan als directiesecretaresse en daarbij zorg ik er tevens voor dat het secretariaat landelijk loopt zoals het hoort te lopen.

Dat is druk, maar ik ben altijd vrolijk en bovendien ga ik goed op een beetje chaos in mijn leven!

Voor mijn zwangerschap leefde ik alles behalve gezond. Ik sportte niet, at weinig omdat ik in de veronderstelling was dat ik niets lustte wat resulteerde in bijna iedere dag dezelfde maaltijd op mijn bord -> witte pasta met tomatensaus uit zak of pot met twee tomaten en vijf champignons. Dat laatste alleen voor het idee, zodat ik het gevoel had dat ik nog iets van groenten at.

Tevens was ik al een tijdje niet blij met mijn spiegelbeeld en hier wilde ik graag verandering in brengen.

Zo begon ik met hardlopen en hier kreeg ik zowaar plezier in toen ik dit vier keer in de week deed en ik steeds een langere afstand kon rennen. Ook besloot ik meer variatie aan te brengen in mijn voeding, maar ik merkte snel dat ik hiermee niet het lichaam zou krijgen wat ik graag zou willen.

In september 2015 begon ik met Personal Bodyplan en leerde ik wat gezond eten Γ©cht inhield. Ik begon met krachttraining waar ik, sinds het begin, ontzettend veel plezier in heb en eet tegenwoordig werkelijk alles.

Voor iemand die tot anderhalf jaar geleden de keuken in huis probeerde te vermijden, is het vrij bijzonder dat ik tegenwoordig juist veel tijd doorbreng in deze ruimte.

Ik houd van eten en probeer dan ook van iedere maaltijd een feestje te maken door verschillende gerechten uit te proberen.

Een aantal van deze recepten (vaak met hele fijne macro’s) zal ik hier het aankomende jaar één keer in de twee maanden met jullie delen.

Het eerste recept zal volgende week online komen.

Tag mij vooral op Instagram wanneer je iets van mijn recepten probeert. Ik ben erg benieuwd wat je er van vindt!

Liefs, Chantal

Geef een reactie