WAT ETEN WE VANDAAG?

Ondanks dat ik brood niet zo vaak eet, is dit wel een van de dingen die ik graag eet. De reden waarom ik het niet zo vaak eet is omdat ik er een opgeblazen buik van krijg. Ik voel mij dan ook de rest van de dag net als een ballon. Maar als ik brood eet maak ik er dan ook wel gelijk een feestje van. Zo vind ik Club Sandwich bijvoorbeeld helemaal het einde, omdat je er lekker veel beleg op kan doen. Want als ik brood eet, kan ik vaak niet kiezen wat voor beleg ik er graag op wil. Met een toren van drie lagen brood hoef ik in dit geval dan ook niet te kiezen. Vandaag wil ik daarom graag deze Club Sandwich met jou delen. Hier komt het recept.

Wat heb je nodig:

boodschappen

Hoe maak je het klaar:

Voor deze Club Sandwich heb ik maïsbrood gekozen. Mocht je nu ander brood lekkerder vinden dan kies je daar gewoon voor.

  1. Rooster de drie boterhammen in een broodrooster
  2. Bak het ei in een koekenpan (met de eidooier kapot)
  3. Snij de tomaat in plakjes.
  4. Nu gaat het opbouwen beginnen!
  5. Besmeer de eerste boterham met wat pesto.
  6. Doe er vervolgens wat sla, plak kaas en 4 plakjes tomaat op
  7. Leg er de tweede boterham op.
  8. Besmeer de tweede boterham met mayonaise.
  9. Doe vervolgens het gebakken ei, kipfilet en de kappertjes er op.
  10. Leg de derde boterham er op.

Snij de boterham doormidden en steek er twee saté prikkers om het boeltje bij elkaar te houden.

IMG_5024

Eet smakelijk!

Wil je meer heerlijke en simpele gerechten proberen? Neem dan een kijkje op onze receptenpagina of op http://www.love4seasons.nl/ of volg ons op Instagram via @wayofhealth.nl en @love4seasons.nl!

Geef een reactie