SPORT | WHAT TO WEAR?

Oke, laten we beginnen met een reality check. Want ons doel met sporten is natuurlijk om ons lichaam beter in vorm te krijgen. Het gaat er niet per se om dat we dit doen in een te gekke outfit, maar toch voelt het net even ietsje fijner als je on fleek de sportschool binnenstapt of begint aan je run. We kunnen er omheen draaien, doen alsof het de grootste onzin is, maar het is gewoon een feit; we willen een goede outfit aan als we gaan sporten. Je voelt je er fijner door en het kan zelfs motiverend werken. Want je nieuwe outfit wil je toch graag showen, en dat kan alleen wanneer je er daadwerkelijk in gaat sporten. Het leek me daarom leuk om mijn favoriete outfits van mijn favoriete merken met je te delen, ter inspiratie! Alles wat ik je hieronder laat zien is as we speak nog te verkrijgen, Maar vergeef het me als één van de items uitverkocht blijkt te zijn!

H&M
Bij H&M kun je een heleboel sportkleding vinden in verschillende prijsklassen en voor verschillende sporten. Toen ik net weer begon met sporten scoorde ik hier mijn eerste setjes, mocht het een bevlieging zijn dan had ik in ieder geval niet veel geld weggegooid. De kwaliteit is best oke voor wat je er voor betaald, ik vind alleen niet alles mooi. Dit zijn mijn huidige favorieten van H&M.

hm

De trui links is zo superfijn! Niet helemaal geschikt voor deze tijd van het jaar maar ik weet zeker dat ik hem van de winter heel veel ga dragen! Je kunt hem hier bestellen. De sport bh’s van H&M vind ik ook helemaal prima! Je hebt ze in verschillende support levels, ik kies altijd voor medium. Deze is mijn favoriet en kun je hier bestellen. Van sporttops kun je nooit genoeg hebben! Dit is een fijne losvallende top. Ik vind het altijd wel fijn als een top niet te strak om mijn lichaam zit en zwart is altijd fijn, ik vind zweetplekken altijd zo’n naar gezicht en met zwart valt dit net iets minder op. Deze top kun je hier bestellen. Ik train het liefst in een sportlegging die wat hoger valt, dan hoef ik in ieder geval niet na ieder setje squats mn legging op te trekken. De leggings van H&M vallen mooi aansluitend en deze heeft een hoge taille. Het materiaal zit lekker, ademd goed en droogt ook snel op. Je besteld deze legging hier!

Adidas
De mensen die me kennen weten dat ik samenwoon met een enorme Adidas fan. De man heeft een absurde collectie Adidas schoenen en heeft mij in de loop der jaren besmet met het virus. 80% van mijn sneakers zijn van Adidas en natuurlijk heb ik ook wat sportkleding in mijn collectie!

adidas

I looooove de leggings met printjes van Adidas! Perfect om je outfit een extra touch te geven én het kleed vaak goed af! Zie je je cellulite door je sportlegging heen? Schaf er één aan met een printje, opgelost! Deze legging kun je hier bestellen. De sport bh’s van Adidas zijn wel wat prijziger maar je betaald ook echt wel ergens voor. Deze sport bh’s zijn echt mijn absolute favoriet, ik heb nog niks ontdekt wat fijner en betere ondersteuning geeft dan deze. Je kunt deze in meerdere kleuren bestellen via deze link! Met schoenen is mijn Adidas liefde begonnen en deze Adipure Flex uit de Perfomance lijn zijn echt top. Alsof je op wolkjes loopt en ze ademen goed door de mesh, wel zo handig! Deze zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren, klik hier om ze te bestellen. En tenslotte mijn favoriete top van Adidas. Deze is superfijn, de stof droogt enorm snel waardoor je geen last hebt van vastplakkende stof op je buik of rug. En voor deze kwaliteit vind ik dat je relatief gezien weinig betaald, winning! Deze boxy top kun je hier bestellen.

Jogha
Dit vind ik zo’n tof merk! Je kunt hier complete matching setjes bestellen en ik ben gek op hun printjes! Deze items heb ik niet in mijn collectie maar ben ik al een hele tijd aan het eyeballen. Zodra mijn huidige outfits aan vervangen toe zijn gaat dit setje hieronder er zeker komen!

jogha

Behoorlijk wat kleurrijker dan de setjes hierboven right?! Ik hou ook niet alleen van zwart, ook al is het wel één van mijn favoriete kleuren. Maar dit vind ik ook top! Het jasje is reversable, ben je het drukke printje beu dan kun je hem omdraaien en draag je de petrol kleurige kant van buiten. Hoe ideaal is dat! De sport bh vind ik super mooi en als ik het zo zie denk ik dat het met de ondersteuning ook wel goed zit. Heeft iemand daar toevallig ervaring mee? En de legging is top! Aan de voorkant de print, aan de achterkant effen zwart. Je hebt ook een variant waar de print all over is, maar ik vind deze net iets leuker. Al deze toffe items kun je hier shoppen!

Stronger
Last but definitely not least! Stronger! I love Stronger! Al meerdere malen stond ik op het punt om een setje te bestellen en toch deed ik het niet. Ik twijfel stiekem namelijk een beetje aan de kwaliteit.

strongervietnam

Deze print zag ik een tijdje geleden met regelmaat voorbij komen op Instagram. Helaas zijn sommige Instagrammers heel erg goed in het verbergen van welke merken ze dragen maar met wat zoekwerk kwam ik er uiteindelijk achter. De print is van de ‘Vietnam’ lijn van Stronger. Intens gelukkig was ik, en toen sloeg de twijfel toe. De prijzen zijn enigszins vergelijkbaar met Adidas en Jogha, alleen die twijfel he. Maar ondanks dat hoort dit setje zeker thuis in mijn rijtje van favoriete outfits want come on, dit ziet er toch top uit! En ook de handschoenen die je kunt matchen vind ik te gek! Ongetwijfeld zal dit setje binnenkort tot mijn collectie behoren, I’ll keep you guys posted! Wil je de andere prints checken of een setje bestellen, klik dan hier!

Now you tell me.. Zijn er merken die je mij aan kunt raden? En wat is jouw ultieme favoriet? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Volg je ons al op Instagram?

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *