HOTSPOT | HEALTH ADVIES BREDA

Een fitjourney heeft niet voor niets die naam gekregen, het gaat met up’s en down’s, soms ga je als een trein, soms sta je stil. Maar wat doe je fout? Train je niet goed, eet je te veel of misschien juist te weinig? Het is een lastig proces, maar ook heel erg leuk! Tot nu toe probeerde ik mezelf hier op eigen kracht en met eigen kennis doorheen te slaan. Dat ging in het begin enorm goed, maar mijn progressie stond ineens stil en bleef te lang stil staan. Uiteindelijk was ik weer op de goede weg en raakte ik geblesseerd. Nu ik alles weer helemaal heb opgepakt blijft het resultaat helaas weer uit. De vorige keer wist ik nog wel waar ik het moest zoeken, alleen nu even niet. Op Instagram zag ik al meerdere keren goede ervaringen voorbij komen met Health Advies Breda, en dat is dan ook precies waar ik afgelopen zondag ben geweest!

Wat doet Health Advies Breda?
Health Advies Breda biedt je persoonlijke begeleiding en advies in je fitjourney. Dit doen ze vanuit hun winkel in Breda en voor zowel beginners als gevorderden. En die winkel, ik wist al een beetje wat ik moest verwachten door alle Instagram foto’s maar wauw! Fitgirl heaven! Van de vloer tot aan het plafond vind je potjes met supplementen, potten met eiwitpoeder, eiwitrepen, zo overweldigend dat ik er even stil van werd! En hebberig, dat ook! Al vrij snel werd ik aangesproken door Zwier, kreeg ik wat te drinken en moest ik even wachten op mijn coach. Er is een vrije inloop wat super fijn is, maar wat ook betekend dat je soms even moet wachten. Geeft niet, genoeg te zien! Het meest gefascineerd was ik door alle eiwitrepen. Ik ben er gek op als tussendoortje maar ik bestel niet graag smaken of merken die ik nog niet ken, en guess what, je kunt ze hier per stuk kopen!

IMG_4859

Ze verkopen o.a. de Quest bars, een uitgebreid assortiment van Oh Yeah! en ook de Oh Snap! bars zijn hier verkrijgbaar. Je begrijpt dat er sowieso een paar met me mee naar huis zijn gegaan! Welke kun je zien op Instagram, ik schrijf hier sowieso nog een review over!

Wat kun je verwachten?
Na een tijdje wachten was mijn coach klaar en konden we aan de slag. Er wordt gevraagd naar je doelen, hoe je basis is, je lengte en gewicht en ook wordt je vetpercentage berekend door middel van een huidplooimeting. Ik hou daarvan, veel beter dan de zogenaamde vetpercentage meters die je tegenwoordig in weegschalen vindt. Eenmaal thuis heb ik mijn huidige voedings- en trainingsschema doorgestuurd. Dit wordt vervolgens bekeken door je coach en hij of zij stelt een persoonlijk advies en schema voor je op. As we speak heb ik deze nog niet ontvangen, je ontvangt deze binnen 5 werkdagen. Ondanks dat wilde ik toch alvast mijn ervaringen so far met jullie delen! Wanneer je eenmaal aan de slag bent met je schema heb je periodiek een check up. Het beste is dit om de 2 tot 4 weken te doen zodat er snel geschakeld kan worden, mocht je schema niet goed aanslaan. Ieder mens reageert namelijk anders op bepaalde voeding. Omdat ik niet echt in de buurt woon kan dit ook 6 wekelijks. Top!

Wat vond ik er van?
So far, so good! Ik kan niet anders zeggen! Ik voelde me enorm welkom, de sfeer is heel erg ontspannen en zoals ik al zei; er zijn zo enorm veel producten, je kijkt echt je ogen uit! Ik vind het een te gek initiatief dat het advies gratis voor je wordt gegeven. En de supplementen die je eventueel nodig hebt kun je gelijk meenemen. Het is geen verplichting iets te kopen wanneer je er komt voor advies, maar behalve het feit dat ik het niet meer dan normaal vind geloof ik niet dat je deze winkel kunt verlaten zonder iets te kopen! Ik wacht vol enthousiasmeย op mijn schema en ik houd jullie hier zeker van op de hoogte!

Wil je zelf een bezoekje brengen? Je kunt altijd binnenlopen, maar je kunt ook van te voren even checken of er tijd voor je is (handig als je een stukje moet reizen!).

Gegevens
Health Advies Breda
Tolbrugstraat 15a
4811 WN Breda
076 514 5384
info@healthadviesbreda.nl
www.healthadviesbreda.nl

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 12.00 – 17.00


Bron kopafbeelding
Bron afbeelding – eigen foto

Tagged , , , , , ,

2 gedachten over “HOTSPOT | HEALTH ADVIES BREDA

  1. […] van een pasta als deze. Deze combinatie is zo’n toevalstreffer. Voor mijn voedingsplan van Health Advies Breda moet ik me aan bepaalde macro’s houden en moet ik zo onbewerkt mogelijk eten. Ik wilde dus […]

  2. […] tijdje geleden besloot ik langs te gaan bij Health Advies Breda voor advies betreft mijn voeding en trainingsdoelen. Hoe ik dit precies heb ervaren kun je hier […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *