WAT ETEN WE VANDAAG?

Salades passen helemaal bij deze tijd van het jaar. Ze zijn over het algemeen snel te bereiden en vooral heel gezond. Daarnaast kun je met salades alle kanten op en dat is het leukste aan het maken van een salade. Deze Italiaanse maaltijdsalade is dan ook één van mijn uitprobeersels en ik moet zeggen dat het nog best goed gelukt is. Hij is fris en vooral heel gezond.

Wat heb je nodig:

boodschappen 4

Hoe maak je het klaar:

Pak een grote kom en doe de sla er in. Doe het blikje tonijn inclusief de olie er bij. Snij de artisjokken in kleine stukjes en voeg deze toe aan de sla en de tonijn. De kappertjes mogen er ook bij. Voeg tot slot een scheut balsamico azijn en peper en zout toe en hussel het geheel door elkaar. Een sneetje brood met roomboter maakt de salade af.

Variatietip: Wil je de salade wat meer vulling geven, doe er dan wat pasta bij. De salade is ook lekker met zalm.

IMG_3495

Eet smakelijk!

Wil je meer heerlijke en simpele gerechten proberen? Neem een kijkje op onze receptenpagina of op http://www.love4seasons.nl/ of volg ons op Instagram via @wayofhealth.nl en @love4seasons.nl!

Geef een reactie