RECEPT | PROTEIN STRAWBERRY SMOOTHIE

Hou je van milkshakes? Die lekkere volle structuur? Scroll dan maar gelijk door naar beneden, haal de ingrediënten in huis en ga aan de slag, want dan kan ik je dit recept niet langer onthouden! Ik las laatst dat je eiwitpoeder ook prima toe kunt passen in smoothies. Aangezien ik soms best wat moeite heb om aan mijn eiwitten te komen en niet altijd trek heb in een shake leek dit me best een goede oplossing. Dat is achteraf een understatement. Dit is met stip op één mijn favoriete smoothie! Je hebt weinig ingrediënten nodig, na een glas zit je vol voor de rest van de ochtend en de smaak en structuur.. Ga hem maken, echt, je weet niet wat je mist!


Voor 1 smoothie heb je nodig;

  • 200 ml water
  • 125 gram diepgevroren aardbeien
  • 1 banaan
  • 1 scoop Whey Perfection vanille

Wat ga je doen?

  • Blend het water met de banaan en het eiwitpoeder tot een glad geheel.
  • Laat de aardbeien iets ontdooien wanneer je blender geen ice crush functie heeft en voeg ze vervolgens toe aan het mengsel.
  • Laat het mengsel even draaien in de blender tot je een gladde, milkshake achtige massa krijgt.

Laat je me weten wat je er van vond in de reacties hieronder? Klik hier voor meer lekkere recepten en volg onze Instagram account voor kijkjes achter de schermen!

Tagged , , , ,

1 gedachte over “RECEPT | PROTEIN STRAWBERRY SMOOTHIE

  1. […] zijn tegenwoordig wel degelijk mijn ding. Ik vind ze voornamelijk fijn als ontbijt, of als pre- of post-workout! En eigenlijk houd ik het liever alleen bij fruit. Het idee van groente in mijn smoothie vond deze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *