FOOD HOTSPOT | YOGHURT BARN ‘S HERTOGENBOSCH

Wanneer je, net als ik, in Zeeland woont ben je redelijk gewend aan het feit dat leuke food ketens geen vestiging in de regio hebben. Op zich niet zo erg, maar in het geval van de Yoghurt Barn vond ik het toch wel een beetje jammer! Op Instagram zie je de yoghurtjes bijna dagelijks voorbij komen en ik was zo ontzettend nieuwsgierig waarom deze yoghurtjes zo booming zijn. Ik bedoel, yoghurt met toppings, dat kun je thuis toch ook maken?! Of is dat de Zeeuwse nuchterheid die spreekt? Onlangs verbleven we een weekendje in ‘s Hertogenbosch en laat daar nou sinds begin dit jaar een Yoghurt Barn geopend zijn! First thing bij aankomst.. een bezoekje brengen aan deze Barn!

Nadat we ingecheckt waren in ons hotel, onze spullen naar de kamer hadden gebracht en het adres hadden opgezocht gingen we op pad! Mijn vriend, de nuchterheid itself, was nog niet zo enthousiast.

“Moet ik nou echt yoghurt gaan eten?”

We kwamen terecht bij een mooi pand met een hippe en knusse inrichting. De gezellige hoekjes, accessoires en planten geven het een enorm huiskamergevoel. Ik hou er van!
We waren er op zondag, halverwege de middag, maar het was enorm druk! We besloten dan ook een yoghurt to go te nemen, wat gelukkig ook tot de mogelijkheden behoort!

Yoghurt-Barn-Den-Bosch-5-Den-Bosch-Tips

Maar dan de menukaart. Wij zijn ontzettend slecht in kiezen, en dat is niet echt een handige eigenschap wanneer je hier bent! Je kunt om te beginnen kiezen uit verschillende soorten yoghurt; magere yoghurt, boeren yoghurt, hangop, frozen yoghurt maar ook geitenyoghurt en sojayoghurt. Ook wanneer je een lactose intolerantie hebt kun je hier dus terecht! So far so good, we kiezen voor frozen yoghurt, dit was niet zo lastig.
Nu de toppings, en dat zijn er echt een heleboel! Van stukjes bastognekoek en brownie tot granola en superfoods als chiazaad. Ook is er een ruime keuze uit verschillende soorten fruit en noten. Gelukkig voor ons heeft Yoghurt Barn ook zelf wat specials samengesteld, de perfecte uitkomst voor de slechte kiezers! Mijn vriend ging voor de Brownie Bango; mango, stukjes brownie en walnoten en ik ging voor de Crazy Cookie; kiwi, stukjes bastognekoek en kaneelsuiker.

FullSizeRender

Ik moet eerlijk zeggen, ik was impressed! De frozen yoghurt was heerlijk vol van smaak en de toppings maakten het helemaal af. Mijn vriend was (uiteraard, die nuchterheid he!) iets minder enthousiast maar vond het toch wel zodanig lekker dat we de volgende dag nog een keertje terug zijn gegaan! Yoghurt Barn doet zijn slogan ‘loei lekker’ zeker eer aan!

Naast de ruime keuze aan yoghurt kun je hier ook terecht voor heerlijke smoothies en gebakjes (allemaal gluten-, lactose- en suikervrij!). Maar er is meer! Je kunt er terecht voor een heerlijk ontbijtje, een high tea en ook voor een picknick to go!

Wil je deze hotspot zelf een keer bezoeken? De adresgegevens vind je hieronder!

Yoghurt Barn ‘s Hertogenbosch
Orthenstraat 5-7
5211 SV ‘s Hertogenbosch
073-8900278
www.yoghurtbarn.nl

Openingstijden
Ma t/m woe: 8.30 uur – 18.00 uur
Do: 8.30 uur – 20.30 uur
vr: 8.30 uur – 19.00 uur
Za: 8.30 uur – 18.00 uur
Zo: 9.00 uur – 18.00 uur


Bron afbeelding 1: Yoghurt Barn
Bron afbeelding 2: Den Bosch Tips
Bron afbeelding 3: eigen foto

 

Geef een reactie