FOOD HOTSPOT | VEGA POP UP AMSTERDAM

Wanneer je vegetarisch of veganistisch eet kan uit eten gaan soms best wel lastig zijn. Veel restaurants hebben een beperkte (en saaie!) keuze aan vegetarische en veganistische recepten op hun kaart staan. Vaak eindig je met een stukje geitenkaas en wat geblancheerde groenten op je bord. Zonde toch? Gelukkig wordt het steeds minder maar toch blijft de vegetarische en veganistische keuken een ‘geitenwollensokken’ imago houden. Het Vega Pop Up Restaurant haalt dit imago keihard onderuit! Na 2 succesvolle edities in Rotterdam en een succesvolle editie in Utrecht is het Vega Pop Up Restaurant op 17, 18, 24 en 25 juni in Amsterdam te vinden!

Friedjof Kempenaar is de initiatiefnemer en chefkok van het concept en wil hiermee het gebrek aan goede, maar vooral moderne, vegetarische en veganistische restaurants tegemoet komen. Samen met zijn team laat hij zien dat de vegetarische en veganistische keuken kwalitatief hoog en zeer smaakvol kan zijn. Daarnaast worden er uitsluitend veganistische wijnen geserveerd.

vega popup1

Wanneer je een kijkje neemt op de website krijg je een kleine impressie van wat je te wachten staat wanneer je een tafeltje reserveert. De gerechten zijn plaatjes en doen niet vermoeden dat je vegetarisch of veganistisch eet. En dat is eigenlijk precies hoe het zou moeten zijn. Wanneer je de keuze maakt voor deze levensstijl zou dit je geen beperkingen op moeten leggen wanneer je uit eten gaat. Ik kan dit concept dan ook alleen maar aanmoedigen. Dus, wanneer komen jullie naar Zeeland?

Wil je een hapje eten op de locatie in Amsterdam? Je kunt reserveren via deze link. Voor €47,50 krijg je een heerlijk 5-gangen menu.

Gegevens
Vega Pop Up Restaurant / Lab 111
Arie Biemondstraat 111
1054 PD Amsterdam

Openingstijden
Vrijdag 17 juni, zaterdag 18 juni, vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni
18.00 uur tot 23.00 uur (aanvang diner tussen 18.00 uur en 20.00 uur)


Bron afbeeldingen: Vega Pop Up Restaurant

Geef een reactie