WAT ETEN WE VANDAAG?

Deze keer wil ik jullie laten zien hoe je met een paar simpele ingrediënten een tosti maakt voor de lunch. Nou ja, eigenlijk is het een soort panini. Het is misschien niet de aller gezondste keuze maar lekker is hij wel. Zoals je op het boodschappenlijstje leest bestaat de panini uit mozzarella en zalm.

Ik heb gekozen voor een light variant mozzarella omdat deze geen verzadigde vetten bevat vergeleken met de gewone mozzarella. Zo blijft de panini nog een ‘beetje’ verantwoord, toch? 😉

Ingrediënten voor twee tosti’s:

boodschappen

Hoe maak je het klaar:

Zet de tosti ijzer aan. Snij de ciabattabroodjes, de zalmmoot en de mozzarella door midden. Beleg de onderkant van de broodjes eerst met zalm en dan de plakken mozzarella. Tot slot kan de bovenkant van de broodjes er op. Leg de belegde broodjes tussen je tosti ijzer en wacht totdat deze lekker krokant zijn. Als ik aan deze panini’s denk krijg ik spontaan honger!

IMG_3247

Eet smakelijk!

Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *