WAT ETEN WE VANDAAG?

Vandaag een golden oldie voor jullie!

Ik moet zeggen dat dit toch één van mijn favoriete gerechten is. Deze taart wordt bij mij thuis zeker wel twee keer in de maand gegeten. Het bevat weinig calorieën, is eiwitrijk en vooral heel gezond! Het fijne aan dit recept vind ik, dat je het een dag van te voren kunt maken. Als je van een drukke dag werken thuis komt kun je ‘hoppa’ zo aan tafel. Gebruik voor deze taart een springvorm van 24 cm.

Wat heb je nodig:

boodschappen

Hoe maak je het klaar:

Verwarm de oven op 175 graden. Pak een grote kom waar je alles in kunt mengen. Giet de tonijn op waterbasis af en doe deze in de kom. De andere twee blikjes tonijn op oliebasis mogen (met de olie) erbij. Snijd de ui en doe deze in de kom. De overige ingrediënten mogen erbij. Roer alles door elkaar. Pak een springvorm en leg bakpapier op de bodem (zo blijft de taart niet aan de bodem plakken). Doe het mengsel in de springvorm en zet het voor 30-40 minuten in de oven.

image

Bon appetit!

Wil je meer heerlijke en makkelijke gerechten proberen? Neem een kijkje op onze receptenpagina of op www.love4seasons.nl

 

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *