RECEPT | BANANA BREAKFAST BOWL

Griekse yoghurt is op dit moment by far mijn favoriet voor het ontbijt. Eigenlijk vooral omdat het een snelle en makkelijke optie is waarmee je eindeloos kunt variëren. Ik gooi altijd maar wat in mijn kommetje en soms komen daar verrassend lekkere combinaties uit! Oke, eerlijk is eerlijk, dat deze combinatie enorm lekker is, is niet echt een verrassing. Een recept wil ik het eigenlijk niet noemen maar toch wil ik deze combinatie met jullie delen! De verhouding tussen eiwitten en koolhydraten is ook behoorlijk goed. Wanneer je het iets te veel koolhydraten vindt, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een fruitsoort met wat minder koolhydraten zoals aardbeien, blauwe bessen of frambozen. Maar genoeg gekletst, tijd om de ingrediënten voor dit kommetje goodness met je te delen!


Voor 1 bowl heb je nodig;

Wanneer je je exact aan de bovenstaande hoeveelheden houdt bevat deze bowl 340 calorieën waarvan 41,7 gram koolhydraten, 28,6 gram eiwitten en 6 gram vetten.

Ga je hem ook proberen of heb je zelf een nog lekkerdere combinatie? Laat het me weten in de reacties hieronder! Klik hier voor meer lekkere recepten en volg mij op Instagram voor meer eetinspiratie.

Geef een reactie