MAAK KENNIS MET…

Hoi allemaal! Ik wil me graag voorstellen als gastblogger bij Way of Health. Om de week zal er een blog van mij verschijnen met heerlijke inspirerende gerechten die ik in mijn eigen keuken klaar maak.

Ik ben Aneta Krysiak en 32 jaar jong. Zelf heb ik een eigen blog; Love4seasons.nl. Op Love4seasons wil ik mensen inspireren op het gebied van voeding en een healthy lifestyle. Zelf ben ik er gek op. Ik voel me fitter en energieker dan ooit. Het opzetten van een blog is gekomen vanuit mijn hobby’s sporten en lekker eten. Zelf heb ik altijd graag mijn eigen krantje, of beter gezegd mijn eigen magazine willen hebben. En om tot mijn doel te komen, ben ik mijn eigen blog begonnen. Echt ontzettend leuk om te doen!

Naast Love4seasons stopt het avontuur nog niet. Hiernaast werk ik binnen de kinderopvang en doe ik een deeltijd studie Pedagogiek aan de Hogeschool Rotterdam. In juni 2017 studeer ik af, spannend! Wat ik na mijn opleiding graag wil? Ik zou graag gezinsbegeleider willen worden, maatschappelijk werker of nee.. toch (pedagogisch) coach. Ik weet het allemaal nog niet. Ik vind alles leuk en kijk wat er op mijn pad komt.

Naast al deze bezigheden heb ik uiteraard ook nog een sociaal leven. Ik heb een vriend waar ik gelukkig mee samen woon. Beide houden wij erg van reizen maar genieten ook van weekendjes weg, heerlijk eten en drankjes drinken met vrienden.

Liefs Aneta


Ben je nieuwsgierig geworden naar Aneta? Haar eerste blog komt volgende week zondag online. Kun je niet wachten tot die tijd? Bezoek dan haar eigen website via deze link!


Geef een reactie