We snappen als geen ander dat jij je pakketje zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen bij je thuis is. Bij verzendingen binnen Nederland zijn wij hierbij afhankelijk van Post NL. Ook kun je ervoor kiezen je bestelling bij ons af te halen, hiervoor kan per mail een afspraak gemaakt worden. Verzendingen naar België worden verzorgd door DHL.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €6,50 binnen Nederland. Bestel jij voor minimaal €50,00 dan wordt jouw order gratis verzonden (alleen binnen Nederland). De verzendkosten voor verzending naar België bedragen €11,00.

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan heb je tot 14 dagen nadat je de bestelling van ons hebt ontvangen de tijd om de producten aan ons terug te sturen. De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het bedrag van de retour gestuurde producten aan je terug betalen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres

Way of Health
Garnaetwei 29
4464 BN Goes

terug