ABOUT

Welkom op Way of Health! Mijn naam is Linda en ik woon in Goes, voor het geval je geen idee hebt waar dit stadje ligt,Β het ligt in het pittoreske Zeeland. In maart 2016 heb ik Way of Health opgericht uit mijn passie voor online media en een gezonde levensstijl. Je vindt hier de lekkerste recepten die binnen jouw gezonde levensstijl passen en ook nog eens makkelijk en snel te bereiden zijn. Daarnaast deel ik mijn tips en tricks met je en ook kun je af en toe reviews lezen van producten, workout programma’s en meer.

Sinds 12 november 2017 is Way of Health niet alleen een blog maar heb ik ook mijn eigen webshop geopend. Je kunt hier terecht voor overheerlijke eiwitrepen, protein cookies en suikervrije limonade. Het assortiment bestaat uitsluitend uit producten waar ik persoonlijk achter sta. Alles is ook nog eens per stuk te bestellen, wat vrij uniek is in de online sportvoeding markt. Ook kun je hier terecht voor op maat gemaakte voedingsschema’s en coaching. Ik help je wat kilo’s kwijt te raken, strakker te worden of misschien wel juist iets bij te komen op een gezonde en verantwoorde manier die past bij mijn visie van “een way of health”.

Kijk rustig rond en laat bij vragen of opmerking zeker een reactie achter. Ik hoop je te kunnen inspireren en zie je graag weer eens terug. Have fun!

lines

WAY OF HEALTH & YOU!

Lijkt het je leuk om jouw recepten te delen op Way of Health? Of wil je zo nu en dan een gastartikel schrijven? Dat kan! Er is altijd ruimte voor gastbloggers. Bij interesse kun je me een mail sturen.

lines

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

facebookinstagramyoutube