WAT IS PERSONAL BODY PLAN? (+ kortingscode)

De titel verklapt het eigenlijk al. In deze blog ga ik jullie uitleggen wat Personal Body Plan nou precies is. Zoals je misschien weet werk ik zelf als coach bij Personal Body Plan. Eigenlijk zijn de coaches je personal trainer in je broekzak.  Je lifestyle- en voedingscoach in één. Hoe tof is dat!  Je hebt 24/7 toegang tot je eigen Personal Body Coach.  Door het op maat gemaakt Personal Body Plan en het intensieve contact met je coach ga je samen werken aan 4 pijlers: gedrag, voeding, training en herstel.  Daarnaast zal de coach jou tijdens het plan motiveren en stimuleren zo dat jij het beste resultaat gaat krijgen tijdens je plan. Personal Body Plan biedt jou het steuntje in de rug dat je nodig hebt om stap voor stap jouw gewenste resultaat te behalen.

Je plan duurt voor de eerste periode 6 maanden. Tijdens deze 6 maanden ga je aan de slag met de coach om jouw gewenste verandering in je lifestyle aan te brengen.  Of je nu een super drukke baan hebt of andere leuke hobby’s hebt. Jij gaat samen met je coach kijken wat voor jou werkt en haalbaar is. Want het moet immers in jouw lifestyle passen anders heeft het geen zin. Ben je geen keuken prins of prinses? Geen probleem! Personal Body Plan beschikt over een grote database met allemaal heerlijke voorbeeld recepten.

Kost het nou veel tijd?  Nee, dat hoeft totaal niet. Wederom ga je samen met je coach kijken hoe jij het beste je week kunt indelen. Trainen, voeding, je hobby’s, werk en je gezinsleven.  Daarin je ga samen kijken wat voor jou het beste werkt. Onthoud goed dat de tijd die je erin stopt, zich terugbetaalt in resultaat! En dat willen wij allemaal heel graag.

Naast het trainen in de gym, heb je de mogelijkheid om ook een plan te volgen wat je geheel thuis kunt uitvoeren! Hoe tof is dat! Zeker als je echt een druk bestaan hebt.. Dan krijg je een geheel afgestemd plan wat je thuis kunt uitvoeren. Of je nou veel of geen materialen tot je beschikking hebt.

Wanneer kan ik starten met een Personal Body Plan?  Iedere maandag start weer een nieuwe groep. Je kunt  iedere week inschrijven, de inschrijving sluit iedere  zaterdagavond om 23.59 uur.  Soms sluit de inschrijving iets eerder maar dat is alleen als de groep vol zit. Dit om de kwaliteit te waarborgen.  Wil je meer informatie, dan kun je altijd een kijkje nemen op de site van Personal Body Plan.

Daarnaast heb ik nog een leuke verrassing, ik geef je namelijk een kortingscode waar je eenmalig €15,- korting krijgt bij het aanmelden voor jouw Personal Body Plan!  Gebruik hiervoor de kortingscode: DGRSJMWLMJ. En nog een leuk nieuwtje: als jij je aanmeldt in mijn coaching via mijn coachprofiel, dan krijg je in de eerste week een kennismakingsgesprekje met mij via skype!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me die altijd stellen via Instagram, Facebook of e-mail!

Liefs, Danny

 

 

Related posts

Leave a Comment