FIT | MIJN VOEDINGSSCHEMA

In mijn blog van afgelopen zondag heb ik jullie laten zien hoe je het beste thuis kunt trainen. Vandaag ga ik jullie laten zien wat ik op een dag eet. Dit is wat ik bijna iedere dag eet, ik pas hier en daar wel eens wat aan maar ik houd mij altijd aan mijn plan. Ik heb een aantal vaste maaltijden en een aantal flexibele maaltijden. Op deze manier heb ik toch nog de vrijheid om op sommige dagen te eten waar ik op dat moment zin in heb. Een kleine disclaimer: dit voedingsschema is specifiek op mijn lichaam en mijn doelen afgestemd. Wanneer je hetzelfde gaat eten als ik betekend dit dus niet dat je ook dezelfde doelen zult behalen. Het is slechts een kijkje in mijn voeding om jou te kunnen inspireren. Wil je zelf een gepersonaliseerd voedingsschema, scroll dan zeker even door naar het einde van deze blog.

Een standaard dag qua voeding ziet er bij mij als volgt uit:

Ontbijt

250 gram kwark, een appel met schil (135 gram) en wat flavdrops van My Protein.

Lunch

70 gram volkorenbrood, 4 eieren, 150 gram komkommer en 20 gram tomatenketchup.

Tussendoortje
70 gram volkorenbrood met 60 gram kaas en 150 gram komkommer en een banaan.

Avondmaal

250 gram krieltjes, 250 gram broccoli, 100 gram tartaar en wat tomatenketchup.

Bedtime meal

250 gram kwark, 40 gram havermout, 1 banaan en 20 gram pure chocolade.

Tijdens mijn vetverbranding eet ik dagelijks rond de 2400 kcal. Zoals je kunt zien is het heel basic wat ik eet, waarom zou ik het mijzelf onnodig moeilijk gaan maken toch?! Dit is voor mij makkelijk in te plannen en ik weet zo heel duidelijk wat mijn inname is. Structuur vind ik erg fijn. En structuur zorgt er ook voor dat het makelijker vol te houden is, je weet precies waar je aan toe bent.

Ik hoop dat ik je met dit kijkje in mijn voedingsschema heb kunnen inspireren en je misschien zelfs wat meer houvast heb kunnen bieden. Wil je zelf een gepersonaliseerd schema? Dan kan je altijd contact met me opnemen via dannypersonalbodycoach@gmail.com

Related posts

Leave a Comment