WAT ETEN WE VANDAAG?

Vandaag wil ik graag een lunchrecept met je delen. Eigenlijk kun je het niet echt een recept noemen, maar een tip! En die tip is op een manier ontstaan die je ongetwijfeld ook wel zult kennen; je hebt wat restanten in de koelkast liggen die echt op moeten. Zodoende maakte ik van de week meergranen wraps met roerei. Een licht verteerbaar lunchgerecht boordevol goede voedingsstoffen. Omdat een wrap met roerei wel een beetje aan de saaie kant is, en om wat variatie aan te brengen in de voedingsstoffen voegde ik ook nog wat ham, sla, tomaat en lente uitjes toe. Een prima combinatie die je eventueel nog mee zou kunnen nemen naar school of naar je werk! Koude roerei is lekker, koude wraps ook, perfecte combinatie hier al zeg ik het zelf!

Wat heb je nodig (voor 1 persoon):

  • 2 meergranen wraps
  • 2 eieren
  • eikenblad sla melange
  • 4 plakjes ham
  • 10 snoeptomaatjes
  • lente ui

IMG_5724

Hoe maak je het klaar?

  1. Snij de lente ui in kleine stukjes.
  2. Doe twee eieren in een kom en doe de lente ui erbij. Roer het tot รฉรฉn geheel.
  3. Bak de eieren in de pan (maak er roerei van).
  4. Beleg de meergranen wraps met plakjes ham en de sla.
  5. Verdeel het roerei over de wraps.
  6. Snij de snoeptomaatjes door de helft en leg deze bovenop het ei.
  7. Tot slot mag er peper en zout op.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze wraps vindt. Mocht je het recept maken, tag mij dan in het resultaat met #Love4Seasons

Eet smakelijk!


Wil je meer heerlijke en simpele gerechten proberen? Neem dan een kijkje op onze receptenpagina of op http://www.love4seasons.nl/ of volg ons op Instagram via @wayofhealth.nl en @love4seasons.nl!

Geef een reactie